KUNST DOOR DE BUS

Wat is Kunst Door De Bus?


Een brievenbus pakket waarvoor je niet thuis hoeft te blijven als je deze eenmaal hebt besteld, maar waar je wel naar uit kijkt. Pieter Post dropt deze binnen een paar dagen door jouw brievenbus en daarna is het uitpakken en ontdekken wat er in zit.
Monoprint van George Bellows, 1913

Gevarieerde inhoud


Het 'KDDB' pakket is gevuld met een aantal dingen die ik gemaakt heb de afgelopen jaren. Als eerste de vier kleine buttons met onderdelen van mijn tekeningen, schilderijen en collages. Deze buttons zijn 38 mm doorsnede.

Een prachtige 100% katoen print van 20x20 cm. Een set onderzetters die ik per reeks speciaal voor je gemaakt heb. Elke onderzetter is een uniek op zich zelf staande set. Geen kopie dus!

Een A5 kaart met een tekening/monoprint van mij. Deze maak ik op de dag dat ik de set verstuur. Onderteken deze en nummer deze. Het is een uniek werkje, dus er is er maar één en ook geen kopie of print. Als laatste een A4 350 gr papier  met een unieke QB die je zelf in elkaar mag zetten.

Art-Vincent Schiphorst Fotografie
Art-Vincent Schiphorst Fotografie
Art-Vincent Schiphorst Fotografie
Art-Vincent Schiphorst Fotografie
Art-Vincent Schiphorst Fotografie
Art-Vincent Schiphorst Fotografie
"Laat eens zien wat jij met jouw KDDB hebt gedaan? Mail mij eens een foto!"

BUTTON

De buttons maak ik zelf en stel ze per stuk samen. Kies uit mijn werk wat ik gemaakt heb de afgelopen tijd een mooie mix en print deze uit op fotopapier. Onderdelen van diverse werken vormen de basis voor de buttons. Elke button is 38 mm doorsnede. Een blikvanger op elke tas of jas!

100% KATOEN

Een print snel uit de inktjet is geen print! Ik ben van mening dat een print, ook al is het een kopie van een origineel, wel wat meer moet hebben. Mijn 20x20 cm print wordt geprint op 350gr 100% katoen. Een mooi mat resultaat met fluweel zachte oppervlakte. Kleuren zoals ze werkelijk zijn in het origineel. RAG-scherp.

Elke print is genummerd op de achterzijde en getekend.

ALS SET OF SOLO

De onderzetters maak ik per set van 4. Deze gaan in een sessie gemaakt. Geen enkele onderzetter is identiek aan elkaar en is een op zich zelf staand uniek exemplaar. Op de achterzijde voorzien van stempel en jaartal.

Ze worden afgelakt met een speciale lak, dus ook echt te gebruiken als onderzetter. Maar het blijft handwerk en niet geschikt voor de vaatwasser. Ik waarschuw maar even...

Je kan ze als set gebruiken of gewoon solo ergens neerzetten.

Kunst door de bus

KDDB
45,-
/Per pakket
Fine Art Print 20x20cm - Buttons - Onderzetters - A5 tekening/monoprint
Bestel