TROUWREPORTAGE

Jullie trouwdag als een documantaire gefilmd.

Mijn stijl van filmen is een documentairestijl. Situaties worden vastgelegd zoals ze waren en bijna niets wordt in scene gezet.

Belangrijke momenten
Jullie trouwdag is een dag dat bestaat uit diverse belangrijke momenten. De bewandelde paden zoals het aankleden en opmaak van de bruid. De eerste ontmoeting en het aansnijden van de taart tot aan het moment dat de bruid door de vader wordt "weggegeven" aan de bruidegom... Het komt op zo'n dag allemaal voorbij. Deze momenten zijn belangrijk en moeten uiteraard worden vastgelegd.

Documentaire
Mijn stijl van filmen is een documentairestijl. Situaties worden vastgelegd zoals ze waren en bijna niets wordt in scene gezet. Mocht je tijdens jullie trouwerij een fotograaf hebben geregeld dan stem ik met hem/haar af hoe de dag zal verlopen. Zodat we elkaar zo min mogelijk in het vizier lopen.

Rechtenvrije muziek
Ik hou zelf van een documentairestijl, maar het moet ook filmisch zijn! Beide elementen probeer ik als eindproduct te laten terugkomen. Het simpel vastleggen van de beelden en daar een leuk nummer uit de top 40 onder plakken is niet mijn stijl. Ik zoek in mijn rechtenvrije databank de juiste muziek voor elke scene of componeer deze zelf.   

Filmisch
 Zowel beeld als geluid neem ik de gehele dag op en daar waar nodig is komen deze samen. Het gebruik van slow motion de gehele film door laat ik over aan anderen. Ik film met een Panasonic GH5 II-systeemcamera en voor wie het interesseert in V-LOG. In 4K ook nog! Zo heb ik alle vrijheid om achteraf de juiste kleurcorrecties te doen. Filmisch zoals ik al vermeld had...

Van begin tot eind

Een oneindige opsomming van pakketten laat ik achterwege. Door mijn ervaring weet ik wat het editen van een film kost aan tijd en de uren op locatie zijn vooraf ook klip-en-klaar. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Zie mijn basispakket onder aan deze pagina.

Jullie dag wordt van begin tot end vastgelegd en van alle beelden maak ik een chronologisch "verhaal". Dus niet de fout, zoals ik veel zie in trouwfilms dat de bruid bij de eerste minuut al in vol ornaat het beeld in komt. Weg verrassing!


Maximaal 45 minuten

Door de documentaire stijl zijn er door de dag heen ook dialogen, verrassende elementen en soms ook missers die de moeite waard zijn om mee te nemen in de film. Eventuele speeches kunnen worden opgenomen, maar ik hou er persoonlijk van om deze zo kort en op creatieve manier weer te geven.

Jullie krijgen uiteindelijk een film van max. 45 minuten. Een korte clip kan op aanvraag worden geleverd als optie.


Binnen twee weken

Na de spannende dag als jullie trouwdag is het bijkomen en afwachten wanneer de eerste filmbeelden binnen komen. Ik realiseer me dat het gewoon het leukste is dat binnen twee weken de film ook compleet wordt opgeleverd. Daar doe ik althans mijn best voor.

In principe edit ik mijn films zoals ik het beleefd heb en neem de mooiste fragmenten en koppel deze aan de mooiste muziek. Eventuele dialogen komen ook tot zijn recht. Na de oplevering is er een moment mogelijk om een herziening aan te vragen. Let hierbij op dat een herziening vertraging in de oplevering met zich mee brengt.


Volledig rechtenvrij

De film wordt volledig rechtenvrij opgeleverd. Dat houdt in dat de muziek die er in wordt gebruikt de licenties aanwezig zijn. Eigen nummers uit de top 40 toevoegen is daardoor niet mogelijk.

Hebben jullie na het lezen en bekijken van de voorbeelden vragen of wil je een vrijblijvend gesprek vooraf, dan kun je me appen, bellen of mailen.

Investering trouwreportage

Laat jullie dag in reportage stijl vastleggen en beleef de dag later nog eens intens opnieuw.
1950,-
/incl. btw

Trouwfilm compleet

In reportage stijd gefilmd

Complete registratie van de dag

Volledige dag aanwezig

Rechtenvrije muziek

Tot 45 minuten film

Geleverd in hoge resolutie en direct klaar voor YouTube om te delen met familie


Maak een afspraak
 • Vincent heeft ons een top dag bezorgd op onze bruiloft en gezorgd voor een onvergetelijke herinnering! Wat prettig om samen te werken met jou. Wij zullen je aan iedereen aanraden en zeker direct aan jou denken als we weer een videograaf nodig zijn. Veel succes en geluk!
  Mike en Miranda
 • Vincent maakt kunstwerken! Hij heeft een prachtige trouwfilm gemaakt met oog voor detail en mooie muziek. Vorige week heeft hij Moederdag portretten van ons gemaakt. Pure foto’s zoals we zijn. Vincent stelt je op je gemak, werkt snel en levert altijd kwaliteit. Een echte aanrader!
  Melanie en Gerardus
 • Trouwen jullie in 2023 en zijn jullie opzoek naar een videograaf? Maak op tijd een afspraak om dit moment vast te leggen.
  Jullie review hier?
  Vraag naar een voordelige vroegboek korting.