In samenwerking met @mirjamvanduin en @thefactoryleeuwarden hebben we afgelopen zomer een prachtige choreografie uitgewerkt o.l.v. Mirjam.

De uitdaging voor mij was het filmen van een complete choreografie met slechts één camera.

Om toch de illusie te hebben dat er met meerdere camera’s gefilmd werd hebben we diverse volledige takes opgenomen. Een stuk of vijf keer…

In de volle zon… op een warme dag. Een uitdaging.

En het moeilijkste was het zo monteren dat het op de tel nauwkeurig klopt zoals Mirjam het bedacht heeft. Uitgevoerd door haar dansers van The Factory.

Anne raapte de moed bij elkaar om met Peter samen de lucht in te gaan om een tandemvlucht te maken.

Wil je ook eens de wereld van boven bekijken? Volg dan de facebookpagina van Paragliding Friesland voor actuele data waarbij men weer gaat vliegen in Wanswert.

Een nieuwe muziektrack gemaakt waarbij ik dan voor de gelegenheid ook wat nieuwe beelden film om het geheel wat vorm te geven.

Reina Visser is naast beeldend kunstenaar ook bloemsierkunstenaar. Ze werkt over het algemeen met natuurlijke producten. Een kleine impressie van een project waar Reina mee bezig was heb ik gefilmd.

Dit was een instructie video voor het maken van een "bebouwde kom" van klei.

Lost Connections is een kunstproject van Ellis Schoonhoven waarin ze verloren verbindingen wil herstellen en helen. “We zijn de verbinding verloren met ons zelf, met de natuur, met elkaar en met onze essentie.