Zakelijke fotografie voor Marsja van der Ven

Zakelijke fotografie

Marsja van der Ven wou graag voor haar website en sociaal media eens “echte’ foto’s en niet de snelle “kiekjes” met de telefoon. Zakelijke fotografie is dan net even wat anders dan met je eigen telefoon aan de slag te gaan.

Leuk en handig voor de dagelijkse update of in je “story”, maar het blijft behelpen. Samen hebben we gewerkt aan een reeks nieuwe foto’s voor haar website.

De werkplek van Marsja in De DOAS is bij uitstek een toffe plek om er foto’s te maken. (Bijvoorbeeld tijdens de masterclass portretfotografie.) Voor nu was het de lokatie om zelf het middelpunt te zijn.

Op lokatie werk ik voor zakelijke fotografie het zelfde als in de studio. Laptop mee om direct het resultaat tussen de bedrijven door te kunnen laten zien en zo te schakelen daar waar het nodig is.

Dat werkt prima.

Marsja koos er niet voor om een “echte” portretfoto te laten maken. En dat hoeft natuurlijk ook niet. Al werkend met haar materiaal hebben we diverse foto’s gemaakt die geheel aansluiten bij de omgeving en algehele sfeer.

Met de nodige belichting en de combinatie van het natuurlijke licht hebben we een goed eindresultaat weten te behalen.

De volgende stap is een korte promo qua film

Word je zelf enthousiast van dit soort foto’s en laat je je liever vastleggen in je eigen omgeving? Mail, app of bel voor een aanpak op maat.