ZAKELIJK

"Weg met die stockfoto's"

Bij elke zakelijke opdracht wordt een ruime selectie aan foto's opgeleverd. Zodat je voor een langere tijd vooruit kunt.

Maatwerkoplossingen

Als ervaren fotograaf en filmmaker begrijp ik hoe belangrijk het is om zowel stilstaande beelden als bewegend beeldmateriaal te hebben voor zakelijke doeleinden. Of je nu op zoek bent naar zakelijke fotografie, of pakkende bedrijfsvideo's, ik zorg voor maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften.

Naast het vastleggen van de essentie van jouw bedrijf door middel van foto's, bied ik ook de mogelijkheid om jouw verhaal te vertellen door middel van krachtige bedrijfsvideo's. Met bewegend beeld kan ik de sfeer, de emotie en de boodschap van jouw bedrijf tot leven brengen. Of het nu gaat om het presenteren van jouw producten, het laten zien van de werking van jouw diensten, of het vastleggen van belangrijke bedrijfsevenementen, ik zorg voor dynamische en impactvolle videocontent.


Geen standaard

Of je nu kiest voor zakelijke fotografie, videografie, of een combinatie van beide, ik sta klaar om jouw zakelijke verhaal op een unieke en boeiende manier vast te leggen. Samen creëren we beelden die jouw bedrijf laten stralen en jou helpen jouw zakelijke doelen te bereiken.

Wil je indruk maken op jouw klanten en jouw zakelijke boodschap versterken met zowel foto's als video's?


Wat mag dat kosten?

Geen adders onder het gras en vooraf meteen duidelijk. Daarbij werk ik niet met een stopwatch en hou er niet van om eventuele uitlopende uren alsnog in rekening te brengen.  Offerte aanvragen kan simpel door mij te bellen, appen of het contactformulier in te vullen.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Longkanker Nederland
longkanker nederland
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image