LOKAAL 110

Uniek  De DOAS in Leeuwarden, de voormalige oude ambachtsschool, is qua sfeer en beleving nog geheel in tact gebleven. Alle elementen van de technische school is nog aanwezig. Ik heb in De DOAS mijn atelier/werkplek waar ik bijvoorbeeld mijn portretfoto's maak, workshops geef of anders zelf creatief aan de slag ga. Deze ruimte is op dagen/uren dat ik er zelf niet ben ook te huur. Op deze pagina vind je er alles over. En als er vragen zijn dan ben ik bereikbaar via app of mail. 

Sfeer De DOAS geeft onderdak aan zowel kunstenaars en creatievelingen maar er is ook ruimte maatschappelijke instellingen. Een ruime mix heeft een eigen atelier/werkplek ergens in deze oude school. De sfeer van een school is dagelijks nog te vinden.

Restaurant WerkPro beheert het restaurant. Deze is nabij de centrale hal en naast de Expo+ ruimte. Hier kan men een lunch gebruiken of een uitgebreide koffie nemen. 

Lokaal 110 – Op de begane grond naast de Expo+ ruimte is mijn lokaal 110. Met zicht op de gang en vlak bij het restaurant. Een unieke plek binnen de DOAS waar ik mijn eigen werkplek heb ingericht op dusdanige wijze dat anderen er makkelijk ook gebruik van kunnen maken.

Portretfotograaf Leeuwarden
 studioportret leeuwarden
portretfotograaf groningen

Huren – Ben je zelf opzoek naar een flex plek, vergaderruimte, spreekkamer op dagen en uren wanneer het jou uit komt dan is Lokaal 110 mogelijk een uitkomst. Je kan deze huren op basis van aantal uren. De ruimte is 32m2 en beschikt over twee tafels met totaal max 10 stoelen. Eventueel is een Smart scherm beschikbaar in overleg. WiFi is aanwezig. 

QR Code – Bij het lokaal hangt aan het raam een poster met een QR code. Is de ruimte leeg en niet in gebruik dan kan je er zelfstandig in. Door de code te scannen kan je meteen een aantal uren vooraf invullen op de pagina waar je terecht komt. Je betaald direct en via de mail ontvang je direct een code van de sleutelkluis die naast de deur hangt. Een factuur ontvang je tevens automatisch in je mail. Huur per uur is incl. btw € 10,- 

Toch reserveren? – Dat kan ook. Mail of app mij met het verzoek om de ruimte te willen gebruiken. Dag en aantal uren geef je op. Je ontvangt van mij een factuur met betaallink. Ik zorg dat op de dag van huren ik er ben voor het openen van de deur, of ik geef je de code van de kluis, mocht ik er zelf niet kunnen zijn.

Koffie en thee – Dit is gratis en is volgens zelfbediening in de ruimte aanwezig.

Agenda – Onder aan deze pagina tref je de agenda aan op dagen dat de ruimte "bezet" is.

LET OP!
Lokaal 110 is pas na 18 oktober volledig beschikbaar.