Lokaal 110

Een inspirerende lokatie in De DOAS.

Deze ruimte is te huur voor workshop, vergaderen, spreekkamer of flexplek.
De oude ambachtsschool
De DOAS in Leeuwarden, de voormalige oude ambachtsschool, is wat betreft sfeer en beleving nog geheel intact gebleven. Alle elementen van de technische school is nog aanwezig. Ik heb in De DOAS mijn atelier/werkplek waar ik bijvoorbeeld mijn portretfoto's maak, workshops geef of anders zelf creatief aan de slag ga. Deze ruimte is op dagen/uren dat ik er zelf niet ben ook te huur. Op deze pagina vind je er alles over. En als er vragen zijn dan ben ik bereikbaar via app of mail. 

Creatieve plek
De DOAS geeft onderdak aan zowel kunstenaars en creatievelingen, maar er is ook ruimte maatschappelijke instellingen. Een ruime mix heeft een eigen atelier/werkplek ergens in deze oude school. De sfeer van een school is dagelijks nog te vinden.

Restaurant
WerkPro beheert het restaurant. Deze is nabij de centrale hal en naast de Expo+ ruimte. Je kunt hier een lunch gebruiken of een uitgebreide koffie nemen.  Op de begane grond naast de Expo+ ruimte is mijn lokaal 110. Met zicht op de gang en vlak bij het restaurant. Een unieke plek binnen de DOAS waar ik mijn eigen werkplek heb ingericht op dusdanige manier dat anderen er makkelijk ook gebruik van kunnen maken.

Vergadering of workshops
Ben je zelf op zoek naar een flex plek, vergaderruimte, spreekkamer op dagen en uren wanneer het je uit komt dan is Lokaal 110 mogelijk een uitkomst. Je kunt deze huren voor een X aantal uren. De ruimte is 34m2 en beschikt over twee tafels met totaal maximaal acht stoelen. Eventueel is een smartscherm beschikbaar in overleg. Wifi is aanwezig. Radio via bluetooth zodat je eigen Spotify lijst eventueel kan worden gedraaid. Dit is gratis en is volgens zelfbediening in de ruimte aanwezig.
Voor lunch of  tussendoor snack kan je snel naar het restaurant lopen en daar je bestelling opnemen. App, mail of bel mij om een dag of dagdeel te reserveren voor jouw activiteit. Of kijk in de agenda hier onder welke dagen deze reeds bezet is.  Vul eventueel direct het reserveringsformulier in onder aan deze pagina. Ik neem vervolgens contact met je op.

Short and Sweet Headlines are Best!

  Reserveren kan via onderstaand formulier. Ik neem per omgaande contact met je op ter bevestiging.

  Verhuur lokaal 110

  Voor workshops, vergaderen, spreekkamer, flexplek.
  65,-
  /incl. btw

  Per dagdeel maximaal 4 uur.

  Gratis koffie/thee

  WiFi

  Ook in weekend of avond mogelijk


  85,-
  /incl. btw

  Per dag maximaal 8 uur

  Gratis koffie/thee

  WiFi

  Ook in het weekend mogelijk


  Reservering Lokaal 110

  Geef de datum (of meerdere data) op van dag van huren.