HEADSHOTS

"Verbeelding vastgelegd in tijdloze portretten."

Het is tijd om te investeren in een reeks nieuwe foto's voor zowel website als al je sociaal media profielen. Of voor het voltallige personeel is een bezoek op locatie ook mogelijk!
Headshot

Headshot is een Amerikaanse kreet voor portretfoto. Bekt net wat lekkerder en dekt meteen de lading. Ik hou dit dan maar zo. Je bent beland op deze pagina om mogelijk meer uitleg te krijgen voor het maken van een headshot, of je was gewoon nieuwsgierig over de kreet headshot.

Een goede profielfoto op je sociaal media is belangrijk. Het afdoen met het zoveelste selfie is kansloos, en met een Instagram filter is een dooddoener! Geloof me maar...stop er mee.


Sta er nooit leuk op!

Als professioneel fotograaf weet ik als geen ander om ook je goed op de foto te zetten en het beste in je naar boven te halen. En de kreet van: "Ik sta nooit leuk op de foto!" heb ik wekelijks gehoord... Daar kom je natuurlijk niet meer mee weg.

Het is tijd om te investeren in een reeks nieuwe foto's voor zowel website als al je sociaal media profielen en ik kan jouw daar bij helpen.


Maak zelf een afspraak
Voor het maken van een reeks nieuwe headshots maak je ongeveer 60 minuten tijd vrij in je agenda en boekt op mijn speciale pagina een dag en tijd. (Mailen of appen mag ook hoor.) De eerste stap is daarmee gezet en je ontvangt van mij een bevestiging en direct enkele goede tips om op de afgesproken tijd goed voor de dag te komen. (...)

Lokaal 110

Als we elkaar treffen in mijn studio/atelier dan is er uiteraard eerst tijd om rustig te landen. Je komt namelijk in de bruisendste broedplaats van Leeuwarden (DE DOAS) en daar is natuurlijk een hoop te beleven en te zien. In de oude ambachtsschool tref je mijn lokaal op de begane grond lokaal 110.

Thee of koffie is er en nemen we de setting even door. Vooraf hebben we al contact gehad over de achtergrond. En ontvang je nog deze informatie in de mail. Moet deze licht of donker worden of zijn er andere wensen? Aan glitters en gekleurd licht doe ik niet.... Rook en andere ongein tref je bij mij ook niet aan. Het gaat om jou! Niet om de toeters en bellen om de boel wat om te leuken. Vergeet het dus...


Nabewerking

Ik schiet live de foto's op mijn MacBook en deze krijg jij uiteraard tussen de bedrijven door te zien. Diverse kleding wisselingen zijn mogelijk en na ongeveer 60 minuten hebben we voldoende foto's gemaakt waar je meteen een voorselectie van krijgt te zien.

Je mag direct de 3 tot 5 beste kiezen, maar als je dat liever op je gemak wilt gaan doen thuis dan stuur ik link met de portfolio waarbij je direct de favoriete foto's kan selecteren.  Jouw keuze wordt naderhand nog professioneel bewerkt. Dat houdt in: alles wat op de huid zit en er binnen 1 week vanzelf af zou gaan, verwerk in mijn bewerking. Dus krasjes, puistjes en andere ongemakken...


Op locatie
Ja, dat kan ook. Met mijn mobiele studio kan ik op elke locatie portretten maken van het personeel. Dit heeft een voordeel dat de dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk wordt onderbroken. Daarnaast heb je consequente foto's van iedereen. Neem contact met mij op voor een passende offerte voor het maken van zakelijke portretten op locatie.
RUIM
0 HEADSHOTS 
GINGEN JE VOOR

Geen gedoe achteraf. 

Kies uit Basic - Premium - VIP


Prijzen vermeld excl. btw.

85,-
/per persoon

Basic

Voor website, persberichten, interviews en sociale media.
Maak afspraak

+- 30. min.

Eén set kleding

Drie professioneel bewerkte foto's

Foto's geleverd in Hres en Lres - in kleur en zwart-wit


150,-
/per persoon

Premium

Voor website, persberichten, interviews en sociale media.
Maak afspraak

+- 60 minuten

Twee sets kleding mogelijk

Zes professioneel bewerkte foto's

Vrijstaand maken achtergrond 

Opgeleverd in drie formaten. (Hoge resolutie - Webformaat - Rond formaat en in kleur en zwart-wit)


250,-
/per persoon

VIP

Voor website, persberichten, interviews en sociale media.
Maak afspraak

+- 90 minuten

Twee sets kleding mogelijk

Acht professioneel bewerkte foto's

Studio portret en op locatie in De DOAS

Incl. vrij staand maken achtergrond

Opgeleverd in drie formaten. (Hoge resolutie - Webformaat - Rond formaat en in kleur en zwart-wit)