HEADSHOTS

De kans voor een eerste indruk krijg je maar één keer.

Het is tijd om te investeren in een reeks nieuwe foto's voor zowel website als al jouw sociaal media profielen en ik kan jouw daar bij helpen.
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
 • Headshot is een Amerikaanse kreet voor portretfoto. Bekt net wat lekkerder en dekt meteen de lading. Ik hou dit dan maar zo. Je bent beland op deze pagina om mogelijk meer uitleg te krijgen voor het maken van een headshot, of je was gewoon nieuwsgierig over de kreet headshot.

  Een goede profielfoto op jouw sociaal media is cruciaal. Het afdoen met het zoveelste selfie met al dan niet een kansloos Instagram filter is een dooddoener! Geloof mij maar...stop er mee.

  De eerste indruk die jouw mogelijk nieuwe klant krijgt te zien is jouw profielfoto. Als daar een gezellig kiekje met de kat op staat is dat natuurlijk verre van professioneel.

  Als professioneel fotograaf weet ik als geen ander om ook jou goed op de foto te zetten en het beste in jou naar boven te halen. En de kreet van: "Ik sta nooit leuk op de foto!" heb ik wekelijks gehoord... Daar kom je natuurlijk niet meer mee weg.

  Het is tijd om te investeren in een reeks nieuwe foto's voor zowel website als al jouw sociaal media profielen en ik kan jouw daar bij helpen.

  Voor het maken van een reeks nieuwe headshots maak je ongeveer 60 minuten tijd vrij in jouw agenda en boekt op mijn speciale pagina een dag en tijd. (Mailen of appen mag ook hoor.) De eerste stap is daarmee gezet en je ontvangt van mij een bevestiging en direct een aantal goede tips om op de afgesproken tijd goed voor de dag te komen. (...)

  Als wij elkaar treffen in mijn studio/atelier dan is er uiteraard eerst tijd om rustig te landen. Je komt immers in de meest bruisende broedplaats van Leeuwarden (DE DOAS) en daar is natuurlijk een hoop te beleven en te zien. In de oude ambachtsschool tref je mijn lokaal op de begane grond lokaal 110.

 • Thee of koffie is er en nemen wij de setting even door. Van te voren hebben we al contact gehad over de achtergrond. Moet deze licht of donker worden of zijn er andere wensen? Aan glitters en gekleurd licht doe ik niet.... Rook en andere ongein tref je bij mij ook niet aan. Het gaat om jou! Niet om de toeters en bellen om de boel wat om te leuken. Vergeet het dus...

  Is er een afspraak gemaakt met de wens voor haar en make-up dan wordt dat extra vermeld in de aanvraag. De kosten hiervoor wordt ook buiten mijn headshot sessie om afgerekend.

  Op basis van de keuze wat betreft achtergrond staat alles klaar op het moment dat wij aan de koffie gaan. Keuze van de kleding kan nog worden aangepast en zodra jij er klaar voor bent gaan we aan de slag om de headshots te maken.

  Ik schiet live de foto's op mijn MacBook en deze krijg jij uiteraard tussen de bedrijven door te zien. Diverse kleding wisselingen zijn mogelijk en na ongeveer 60 minuten hebben we voldoende foto's gemaakt waar je meteen een voorselectie van krijgt te zien.

  Je mag direct de 3 tot 5 beste kiezen maar als je dat liever op je gemak wilt gaan doen thuis dan stuur ik een PDF met de selectie. Daarvan kies jij de max 5 beste foto's en deze worden naderhand nog professioneel bewerkt. Dat houdt in: alles wat op de huid zit en er binnen 1 week vanzelf af zou gaan ik verwerk in mijn bewerking. Dus krasjes, puistjes en andere ongemakken...

  Mijn stelling is wel: Een Ken of Barbie maak ik er niet van!

  Binnen 48 uur ontvang je van jouw opgegeven foto's het eindresultaat in zowel web-formaat als hoge resolutie in de mail. De investering voor een Headshot is € 150,- excl. btw.

Naar portfolio
Image

RUIM
0 HEADSHOTS
GINGEN JE VOOR