HEADSHOTS

De kans voor een eerste indruk krijg je maar een keer.

Het is tijd om te investeren in een reeks nieuwe foto's voor zowel website als al je sociaal media profielen en ik kan jouw daar bij helpen.
Headshot

Headshot is een Amerikaanse kreet voor portretfoto. Bekt net wat lekkerder en dekt meteen de lading. Ik hou dit dan maar zo. Je bent beland op deze pagina om mogelijk meer uitleg te krijgen voor het maken van een headshot, of je was gewoon nieuwsgierig over de kreet headshot.

Een goede profielfoto op je sociaal media is belangrijk. Het afdoen met het zoveelste selfie is kansloos, en met een Instagram filter is een dooddoener! Geloof me maar...stop er mee.


Sta er nooit leuk op!

Als professioneel fotograaf weet ik als geen ander om ook je goed op de foto te zetten en het beste in je naar boven te halen. En de kreet van: "Ik sta nooit leuk op de foto!" heb ik wekelijks gehoord... Daar kom je natuurlijk niet meer mee weg.

Het is tijd om te investeren in een reeks nieuwe foto's voor zowel website als al je sociaal media profielen en ik kan jouw daar bij helpen.


Maak zelf een afspraak
Voor het maken van een reeks nieuwe headshots maak je ongeveer 60 minuten tijd vrij in je agenda en boekt op mijn speciale pagina een dag en tijd. (Mailen of appen mag ook hoor.) De eerste stap is daarmee gezet en je ontvangt van mij een bevestiging en direct enkele goede tips om op de afgesproken tijd goed voor de dag te komen. (...)

Lokaal 110

Als we elkaar treffen in mijn studio/atelier dan is er uiteraard eerst tijd om rustig te landen. Je komt namelijk in de bruisendste broedplaats van Leeuwarden (DE DOAS) en daar is natuurlijk een hoop te beleven en te zien. In de oude ambachtsschool tref je mijn lokaal op de begane grond lokaal 110.

Thee of koffie is er en nemen we de setting even door. Vooraf hebben we al contact gehad over de achtergrond. En ontvang je nog deze informatie in de mail. Moet deze licht of donker worden of zijn er andere wensen? Aan glitters en gekleurd licht doe ik niet.... Rook en andere ongein tref je bij mij ook niet aan. Het gaat om jou! Niet om de toeters en bellen om de boel wat om te leuken. Vergeet het dus...


Haar en make-up

Is er een afspraak gemaakt met de wens voor haar en make-up dan wordt dat extra vermeld in de aanvraag. De kosten hiervoor wordt ook buiten mijn headshot sessie om afgerekend.

Op basis van de keuze over achtergrond staat alles klaar op het moment dat we aan de koffie gaan. Keuze van de kleding kan nog worden aangepast en zodra je er klaar voor bent gaan we aan de slag om de headshots te maken.


Nabewerking

Ik schiet live de foto's op mijn MacBook en deze krijg jij uiteraard tussen de bedrijven door te zien. Diverse kleding wisselingen zijn mogelijk en na ongeveer 60 minuten hebben we voldoende foto's gemaakt waar je meteen een voorselectie van krijgt te zien.

Je mag direct de 3 tot 5 beste kiezen, maar als je dat liever op je gemak wilt gaan doen thuis dan stuur ik een PDF met de selectie. Daarvan kies je het maximum van vijf beste foto's en deze worden naderhand nog professioneel bewerkt. Dat houdt in: alles wat op de huid zit en er binnen 1 week vanzelf af zou gaan, verwerk in mijn bewerking. Dus krasjes, puistjes en andere ongemakken...


Mag het wat minder?

Mijn stelling is wel: Een Ken of Barbie maak ik er niet van!

Binnen 48 uur ontvang je van jouw opgegeven foto's het eindresultaat in zowel webformaat als hoge resolutie in de mail. De investering voor een Headshot is € 150,- excl. btw.

Image

RUIM
0 HEADSHOTS
GINGEN JE VOOR