PORTRETFOTOGRAAF

Dromen  Een foto roept een halt toe en schept nieuw leven. Boort nieuwe werkelijkheden aan. Maakt dromen zichtbaar. Ontmaskert illusies en schept nieuwe. Het analoge tijdperk heb ik niet gekend, dus bakken met fixeer en ontwikkelaar kom je bij mij niet tegen.

Beeldbewerking– Daar en tegen houd ik mij bezig met hoogwaardige digitale beeldbewerking. Soms extreem toegepast, vaak ook bijna onzichtbaar.

Portretfotograaf – Via mijn beeldscherm geef ik mijn werk een extra touch. Fotografie en digitale beeldbewerking zijn voor mij een paspoort geworden naar creatieve vrijheid. Fotograferen is veel meer dan gezichten van mensen vastleggen. Want gezichten van mensen gaan pas spreken als ze geregisseerd worden, en via een lens communiceren met de portretfotograaf, antwoord geven op zijn vragen.

Antwoord– Ik heb nog honderden vragen te stellen, en ben op zoek naar de gezichten die er antwoord op willen geven.

Portretfotograaf Leeuwarden
 studioportret leeuwarden
portretfotograaf groningen
 portretfotograaf friesland
studioportret friesland
Vincent Schiphorst

Flexibel –Het maken van een reeks portretfoto's voor bijvoorbeeld jouw website of social media profielen kan op tijden wanneer jou dat het beste uit komt. Dit kan in mijn atelier/studio maar ook op een lokatie naar keuze.

Op locatie – Niet alleen in de studio worden de portretten gemaakt, ook op elke locatie door geheel Nederland. Met mijn mobiele studio kan ik in korte tijd een studio bouwen op de locatie. Dat kan handig zijn voor bijvoorbeeld een reeks portretten voor medewerkers. Zo beperkt je de onderbrekingen van het werk en voorkom je reisuren.

Film– Bewegend beeld is tegenwoordig belangrijker dan een goede foto. Hierbij kan je denken aan korte persoonlijke introductie filmpjes over je zelf. Wat je doet en waarmee je je bezig houdt. Of als bedrijf een korte promo film van producten en diensten. Afgelopen jaren heb ik voor diverse bedrijven en zelfstandige ondernemers een film mogen maken. Maar ook voor vrij werk pak ik geregeld mijn camera om te filmen. Een samenvatting is op deze pagina te zien.

Volledig pakket– Een vaste prijs voor een portretsessie hanteer ik. Geen addertjes onder het gras of verplichte afnames van print. Voor social media lever ik de foto's direct gereed voor gebruik. Je hoeft niet zelf foto's bij te snijden of aan te passen. Indien gewenst lever ik de foto's geheel zonder achtergrond op. Hierdoor passen je nieuwe foto's perfect in je website.

Rouw en trouw– Je vindt op mijn website geen verdere info en voorbeelden van rouw en trouwreportages. Toch maak ik ze geregeld. Voor trouwreportages heb ik de voorkeur om deze te filmen. Voor rouwreportages heb ik deze speciale pagina.

vincent schiphorst