Vincent Schiphorst

Een samenvatting van mijn werk vind je in mijn portfolio.

In deze portfolio tref je van diverse persoonlijke fotoshoots en portretten gemaakt in opdracht een overzicht.
Anna Wintour

Digitale beeldbewerking

Foto's hebben de magische kracht om momenten vast te leggen en nieuwe werelden te creëren. Ze geven vorm aan dromen, onthullen waarheden en brengen illusies tot leven. In mijn werk focus ik op hoogwaardige digitale beeldbewerking, waarbij ik soms op een opvallende manier werk en andere keren subtiel te werk ga. Het analoge tijdperk heb ik niet meegemaakt, dus geen bakken met fixeer en ontwikkelaar bij mij. Ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen door middel van mijn passie voor beelden.


Creatieve vrijheid

Via mijn beeldscherm geef ik mijn werk een onmiskenbare stempel. Fotografie en digitale beeldbewerking zijn voor mij niet alleen een passie, maar een paspoort naar creatieve vrijheid. Het vastleggen van gezichten gaat voor mij verder dan alleen registratie; het is een kunstvorm waarbij ik de emoties regisseer en via mijn lens een diepgaand contact maak met de geportretteerden. Het is op dat moment dat hun gezichten tot leven komen, antwoord gevend op mijn vragen en hun verhaal vertellend. Deze interactie vormt de kern van mijn werk en voedt mijn onuitputtelijke passie voor portretfotografie.


Afspraak maken

Je kunt bij mij een reeks portretfoto's voor bijvoorbeeld je website of socialmediaprofielen, media zoals krant of cover van een boek laten maken op tijden wanneer je dat het beste uit komt. Dit kan in mijn atelier/studio maar ook op een locatie naar keuze.


Op elke lokatie

Niet alleen in de studio worden de portretten gemaakt, ook op elke plaats door geheel Nederland. Met mijn mobiele studio kan ik in korte tijd een studio bouwen op de locatie. Dat kan handig zijn voor bijvoorbeeld een reeks portretten voor medewerkers. Zo beperkt je de onderbrekingen van het werk en voorkom je reisuren.


Film

Bewegend beeld is tegenwoordig belangrijker dan een goede foto. Hierbij kun je denken aan korte persoonlijke introductie, filmpjes over je zelf. Wat je doet en waarmee je je bezighoudt. Of als bedrijf een korte promo film van producten en diensten. Afgelopen jaren heb ik voor diverse bedrijven en zelfstandige ondernemers een film mogen maken. Maar ook voor vrij werk pak ik geregeld mijn camera om te filmen. Een samenvatting is op deze pagina te zien.


Transparant

Ik hanteer een vaste prijs voor een portretsessie, zonder verborgen kosten of verplichte aankoop van afdrukken. Voor social media lever ik de foto's direct gebruiksklaar, zodat je ze niet zelf hoeft bij te snijden of aan te passen. Indien gewenst kan ik de foto's ook zonder achtergrond leveren, zodat ze perfect in je website passen.

Hoewel je op mijn website geen voorbeelden van rouwreportages zult vinden, verzorg ik ze wel regelmatig. Voor trouwreportages bied ik uitsluitend filmreportages aan en geen fotografie. Als je geïnteresseerd bent in rouwreportages, kun je terecht op mijn speciale pagina hiervoor.

    Laatste nieuws