Vincent Schiphorst

Een selectie van mijn werk vind je in mijn portfolio.

In deze portfolio tref je van diverse persoonlijke fotoshoots en portretten gemaakt in opdracht een overzicht.

Digitale beeldbewerking

Foto's zijn gewoon magisch! Ze vangen momenten in een flits en creëren hele nieuwe werelden. Ze geven vorm aan onze dromen, onthullen waarheden en brengen zelfs illusies tot leven. In mijn werk richt ik me op top-notch digitale beeldbewerking, soms met opvallende effecten en andere keren juist subtiel. Het analoge tijdperk heb ik gemist, dus geen bakken met fixeer en ontwikkelaar bij mij. Maar ik ben er helemaal klaar voor om jouw visie werkelijkheid te maken met mijn passie voor beelden. 


Afspraak maken

Je kunt bij mij een reeks portretfoto's voor bijvoorbeeld je website of socialmediaprofielen, media zoals krant of cover van een boek laten maken op tijden wanneer je dat het beste uit komt. Dit kan in mijn atelier/studio maar ook op een locatie naar keuze. Voor de zakelijke portretten van jouw medewerkers kan ik op elke locatie deze klus klaren. 


Op elke lokatie

Niet alleen in de studio worden de portretten gemaakt, ook op elke plaats door geheel Nederland. Met mijn mobiele studio kan ik in korte tijd een studio bouwen op de locatie. Dat kan handig zijn voor bijvoorbeeld een reeks portretten voor medewerkers. Zo beperkt je de onderbrekingen van het werk en voorkom je reisuren.


Film

In de moderne tijd is bewegend beeld van cruciaal belang en heeft het zelfs de kracht van een goede foto overtroffen. Het is de perfecte manier om jezelf kort en persoonlijk te introduceren, om te laten zien wat je doet en waar je passie ligt. Voor bedrijven is het een ideale manier om producten en diensten te promoten met korte en pakkende promo-films. In de afgelopen jaren heb ik met veel enthousiasme diverse films gemaakt voor verschillende bedrijven en zelfstandige ondernemers.

Ook voor mijn eigen creatieve projecten grijp ik vaak naar mijn camera om te filmen. Op deze pagina vind je een samenvatting van mijn werk, waar bewegend beeld spreekt voor zich. Klaar om jouw verhaal tot leven te brengen met meeslepende video's die de aandacht trekken en indruk maken. Ontdek de kracht van bewegend beeld en laat je inspireren door mijn portfolio!


Transparant

Ik hanteer een vaste prijs voor een portretsessie, zonder verborgen kosten of verplichte aankoop van afdrukken. Voor social media lever ik de foto's direct gebruiksklaar, zodat je ze niet zelf hoeft bij te snijden of aan te passen. Indien gewenst kan ik de foto's ook zonder achtergrond leveren, zodat ze perfect in je website passen.

Hoewel je op mijn website geen voorbeelden van rouwreportages zult vinden, verzorg ik ze wel regelmatig. Voor trouwreportages bied ik uitsluitend filmreportages aan en geen fotografie. Als je geïnteresseerd bent in rouwreportages, kun je terecht op mijn speciale pagina hiervoor.

    Laatste nieuws

    Anna Wintour