Image

QB-DHZ

De originele QB worden gemaakt op houten blokjes van 4,5x4,5 cm en worden  op elke zijde voorzien van een unieke monoprint en/of tekening. Je vindt de originele versies op deze pagina.

De QB-DHZ zijn reproducties van gebruikte tekeningen en monoprints. Deze zijn in een uitslag gevormd op een A4 en zijn geprint op gerecycled vezel papier van 290 gram.

Spaar ze allemaal

Per set tref je vier verschillende uitslagen van een kubus (QB) op een A4 van 290 grams gerecycled papier. Er komen in totaal 16 varianten. Je treft op dit moment set nummer 1 aan op deze pagina.

Doe het zelf

De uitslag is voorzien van lijm vlakken. (De grijze vlakken op de uitslag.) Knip of snij zorgvuldig de uitslag uit en voorzie aan de achterkant de vouwlijnen van een zogenaamde ril. Dit zorgt er voor dat je de kubus straks perfect kan vouwen.

Lijm

Gebruik een Pritt stift om de vlakken aan elke zijde te plakken. Zorg er voor dat je zorgvuldig de vlakken stuk voor stuk stevig aandrukt. Als laatste kan je de "deksel" dichtlijmen. Druk er dan niet te hard op...

Stapelen
Met deze eerste set van vier QB stukken kan je bouwen aan een grotere kubus van 4 of 16 stuks. Decoreer je naar eigen smaak op los...
  Placeholder Image

  Bestel hier jouw set.


  Op dit moment zijn er 3 series te bestellen. Via onderstaande link (PDF) kan je de inhoud van de betreffende series bekijken. 
  Serie-01
  Serie-02
  Serie-03


  € 20,- -gratis verzending-


  Bestel Set QB -01

  Bestel Set QB -02

  Bestel Set QB -03
  Image
  Image
  Image
  Image

  Een review lezen of achterlaten? 

  Dat kan hier...