PERSONAL WORKSHOP

Het Roer OmOndanks dat ik een relatief grote ruimte heb kunnen toch minder mensen in een keer in de ruimte vanwege de huidige corona maatregelingen. Dan kan je moeilijk gaan doen en geplande workshops cancelen en met gebogen hoofd in een hoek gaan zitten.

“Ach…ach….en nu?!”

Denken in oplossingen in plaats van moeilijkheden. En daarom gooi ik het roer wat op.

  • De ruimte is er.
  • De tijden dat ik er zelf in kan zijn flexibel.
  • En wat betreft workshop aanbod is er voor iedereen wel wat te kiezen.
  • En een persoonlijke workshop is dat niet een luxe?

Zelf kiezen– Vanaf nu kan je dus een workshop naar keuze gaan volgen op dagen die het jou het beste past op tijden wanneer het binnen je eigen schema het beste uit komt.

Hoe bouw je de setting op? Welke lichtvormers gebruik je en waarom? Waarom juist andere niet... Welk effect heeft een verkeerde lichtbron op de foto bijvoorbeeld.

Van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

Elke workshop kan alleen of met maximaal twee personen gevolgd worden.
De workshops duren gemiddeld 3 uur.

Interesse? Meld je dan via mijn contactformulier aan en geef in je bericht aan om welke workshop het gaat, welke dag je wenst te komen en welke aanvangstijd. Je ontvangt van mij een bevestiging als de datum en tijd past in mijn programma. Mocht het onverhoopt dubbele afspraken zijn gemaakt dan plannen we een nieuwe.

O ja, de workshops worden gegeven in Lokaal308 en dat is in de oude ambachtsschool in Leeuwarden: De DOAS

Lightroom basis 

Je hebt Lightroom wel ooit geïnstalleerd maar ziet door de bomen het bos niet en snapt niet veel van de diverse schermen en mogelijkheden. Je bent foto’s kwijt of kan ze na importeren niet weer terug vinden? Je wil een duidelijke en doeltreffende workflow hebben waarbij alles tussen importeren en exporteren wordt behandelt? Ga met mij samen aan de slag met Lightroom.

Studioportret 

Van de eenvoudige reportageflitser tot grote octabox en alles daartussen is te gebruiken bij het maken van een studioportret. Maar wanneer gebruik je nu wat? En welke diverse opstellingen zijn er om een portret op verschillende manieren uit te lichten? Deze workshop kan je als 1op1 doen, maar mag ook met maximaal 2 personen gevolgd worden.

Bekijk het volledige overzicht op deze pagina.

Retoucheren portret

Je hebt een aantal mooie portretten gefotografeerd maar het lukt je nog niet om deze “professioneel” te bewerken zoals je ze ziet in de diverse bladen.

Oke, zo glad hoeft het nou ook weer niet!

In deze workshop neem ik je mee in mijn volledige workflow vanaf het importeren van de foto’s in Lightroom om deze vervolgens meteen in Photoshop te gaan bewerken. De volledige workflow gaan we stap voor stap doornemen, maar na de workshop heb jij jouw eigen “action” om thuis in een razend tempo er mee aan de slag te gaan.

Sociaal Media Branding 

Zonder social media is het maar saai…een saaie tekst op jouw sociaal media wordt niet snel opgepakt dan wel gelezen. Maak je eigen huisstijl voor al jouw sociaal media met het gratis programma CANVA. In een handomdraai maak jij posts voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Maak thumnails voor Youtube of pakkende posters voor je nieuwe event.

Op deze pagina kan je je aanmelden en tref je een uitgebreide info. 

Van A naar M 

Je hebt een toffe camera gekocht maar loopt nog steeds rond met de instellingen op de ‘automaat’? Dat kan anders en tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de diverse instellingen van je camera. Wat is ISO, diafragma en sluitertijd en welke invloeden hebben deze op elkaar? In een korte theoretische les – met handige tool die je mee neemt naar huis- gaan we deze elementen bespreken en gaan aan de slag met praktische voorbeelden in en rond De DOAS.

Alleen of met z'n tweeën? aan jou de keuze

PRIJS VANAF VOOR 1 OP 1

€85,-

Per persoon Incl. BTW


  • Gemiddeld 3 uur 

  • Persoonlijke aandacht

  • kies zelf jouw tijd en dag

Meld je hier aan

PRIJS VANAF VOOR 2 OP 1

€65,-

Per persoon incl. btw


  • Gemiddeld 3 uur 

  • Persoonlijke aandacht

  • kies zelf jouw tijd en dag

Meld je hier aan