SOCIAL BRANDING

Eigen stijl – Een professionele look-and-feel van jouw bedrijf is online net zo belangrijk als offline. Weg die saaie teksten en kom voor de dag met een eigen stijl.

Zoek je nog te lang naar de juiste workflow op het gebied van licht, type lens, gebruik achtergrond en worstel je nog te lang met de nabewerking?

Huisstijl Tijdens deze workshop Social Branding leer je in korte tijd jouw sociale content in een vorm te gieten waardoor je meer gaat opvallen. Passend bij jouw huisstijl uiteraard. CANVA is een uniek programma waarbij je in een handomdraai de mooiste content maakt. Met handige tools of eigen fotomateriaal maak je voor elk platvorm een template.

Gratis Er zijn legio programma's waarbij je als volwaardige illustrator aan de slag kan gaan, maar ben jij dat?  Wil je het überhaupt?

Heb je er de tijd voor over om deze tak van bedrijvigheid je eigen te maken?

Als je bovenstaande al met een "nee" hebt beantwoord dan is het tijd om deel te nemen aan deze workshop.

Met het gratis programma CANVA word je tijdens de workshop begeleid naar de opstap om een eigen stijl te ontwikkelen zodat ook jij met pakkende content je profiel gaat bewerken. Herkenbaar en professioneel!

'Geef jouw posts meer smoel!'
Vanaf januari weer van start. Lokatie De DOAS - LOKAAL308 - Cornelis Trooststraat 48 Leeuwarden. 09:30 uur tot 14:00 uur

Social branding ZELF DOEN IS ZO SLECHT NOG NIET!

€85,-

Per persoon - INCL. BTW


  • Incl. lunch

  • Kleine groep. Max 4 personen

  • Eigen laptop noodzakelijk

Ja, ik doe mee!