Sociale Media Branding

Een professionele look-and-feel van je bedrijf is online net zo belangrijk als offline. Weg die saaie teksten en kom voor de dag met een eigen stijl. Het maken van interessante presentaties – vergeet die saaie power point - Maak Facebook posts of Instagram Stories in een handomdraai.

Tijdens deze workshop Social Branding leer je in korte tijd je sociale content in een vorm te gieten waardoor je meer gaat opvallen. Passend bij je huisstijl uiteraard. CANVA is een uniek programma waarbij je in een handomdraai de mooiste content maakt. Met handige tools of eigen fotomateriaal maak je voor elk platform een template.

Er zijn ontelbare programma's waarbij je als volwaardige illustrator aan de slag kan gaan, maar ben je dat?  Wil je het überhaupt? Heb je er de tijd voor over om deze tak van bedrijvigheid je eigen te maken?

Als je bovenstaande al met een "nee" hebt beantwoord dan is het tijd om deel te nemen aan deze workshop.

Met het gratis programma CANVA word je tijdens de workshop begeleid naar de opstap om een eigen stijl te ontwikkelen, zodat ook jij met pakkende content je profiel gaat bewerken. Herkenbaar en professioneel!

  Minimaal 4 maar maximaal 6 deelnemers

  Binnenkort start nieuwwe workshop!

  Leer de mogelijkheden van CANVA

  CANVA is een laagdrempelige wijze om eigen content mee te maken. En dat is nog maar het begin.

  50,-
  per persoon

  Zelf doen is zo slecht nog niet

  Ga na de workshop direct aan de slag!

  Workshop duurt +- 2,5 uur

  Kleine groep

  Eigen laptop noodzakelijk

  Incl. koffie/thee en wat lekkers


  Ja, ik doe mee!
  Image