Image

framed

 • Je hebt ze vast wel. Die fotolijsten die je ooit vol overgave kocht waarin een afbeelding zit die na maanden je de neus uit komt. De lijst daar en tegen is super en te mooi om weg te doen. Met FRAMED is het nu mogelijk om deze lijst te wisselen voor een uniek en persoonlijke kunstwerk.

  Wat is FRAMED precies? 

  Met FRAMED stuur jij jouw lijst op naar mij en ik maak geheel op maat een ART WORK dat past in jouw lijst. Ik stuur jou deze lijst vervolgens weer retour en zo heb jij een uniek exemplaar aan de muur waarvan je zeker weet dat jij de enige bent die het bezit.

  Wat kost FRAMED mij?

  FRAMED is afhankelijk van de lijst die jij opstuurt. Bijvoorbeeld een lijst van 20x20 cm tel je de lengte en breedte bij elkaar op. In dit geval is dat dan 40. Vermenigvuldig deze met 1,5 en je hebt jouw prijs incl. BTW excl. verzendkosten. Een lijst 20x20 cm kost een kunstwerk € 60,-

 • Hoe bestel je jouw FRAMED lijst? 

  Vul het onderstaand formulier volledig in en je ontvangt vervolgens een offerte. Na akkoord stuur je jouw lijst op en na ontvangst ontvang je een factuur. Na betaling ga ik met jouw lijst aan de slag en binnen 2 weken ontvang je jouw lijst terug met daarin het gemaakte werk.

  Kan ik elke lijst opsturen? 

  Let er op dat het een lijst is waar ik een werk in kan monteren. Dus dat er een achterkant in zit met duidelijke bevestigingen. Dat deze snel en doeltreffend is los te maken. Zitten er dus lastige nagels in die er niet uit willen zonder de boel te beschadigen dan kan ik daar niet mee uit de voeten.  Twijfel je of jouw lijst aan de wensen voldoet? APP/mail mij dan een foto vooraf.

  Wat kan ik verwachten in de lijst?

  Dat kunnen tekeningen, mixed media art, collagetechnieken en alles er tussen in... Kijk maar eens op mijn SHOP voor een indruk van mijn werk.

Nog wat onduidelijk? Vraag het mij.
Geef hier jouw afmeting op van de lijst. Lengte x breedte in cm.