WALK IN WOENSDAG

Elke woensdag kan je zonder afspraak in lokaal 110 in De Doas langskomen om een sociaal media portret te laten maken.

LET OP!
WIW start vanaf woensdag 22 mei!


Direct raak!

Geen gedoe.... Ik heb een geweldig idee om jouw online uitstraling te verbeteren: Walk-in Woensdag! Geen gedoe met afspraken, je kunt gewoon langskomen wanneer het jou uitkomt.

Jij beslist hoe je wilt schitteren: kies je voor een stoere donkere achtergrond of ga je liever voor een frisse, lichte look? De keuze is helemaal aan jou! En het beste nieuws? Je ontvangt je foto binnen 24 uur, klaar om te pronken op al je social media-kanalen.

Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om online op te vallen met de perfecte foto's. Of je nu je LinkedIn-profiel wilt upgraden, je eigen bedrijf wilt promoten, of gewoon je Instagram-feed wilt opvrolijken - een fantastische foto maakt echt het verschil.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs op Walk-in Woensdag en laten we samen jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen! Je kan langskomen tussen 10:00 uur en 16:00 uur. 

  75,-
  excl. btw

  walk-in woensdag

  Zakelijke portretten voor website, persberichten, interviews en sociale media.

  Duur +- 30 tot 60 min

  Geen kledingwissel

  Diverse pakketen levering binnen 24 uur

  Incl. 3 foto's naar keuze

  Elke extra foto 10,-

  Betaling via pin na shoot  NiekNiek
  20:46 11 Sep 23
  Ik vond het wel weer eens tijd om nieuwe portretfoto’s te laten maken. Na een korte zoektocht kwam ik uit bij Vincent. Na een fijne ontvangst met een kopje koffie heeft Vincent kort uitgelegd wat er ging gebeuren en hoe ik moest staan. Vincent neemt de tijd en stelt je op je gemak. Ik ben erg tevreden met de foto’s!
  Maartje LeendertseMaartje Leendertse
  21:11 07 Mar 23
  Prachtige foto’s, puur en echt.Vanuit een warm welkom.
  Donna VisserDonna Visser
  10:06 27 Feb 23
  Mijn website was toe aan een fotografie-update, en Vincent heeft me hier uitstekend bij geholpen! Blij met het eindresultaat van de shoot op een leuke, inspirerende locatie.
  Mariese SchuurmanMariese Schuurman
  14:10 19 Oct 22
  Zeer kundige en creatieve professional. Je wilt hem zeker bij je projecten hebben! Voor fotografie, een workshop, wat dan ook. Vincent heeft veel klussen voor onze kunststichting Stoereloer en stichting Het Generatiehuis gedaan. Op naar een lange samenwerkingstoekomst, we zijn zeer tevreden!!!
  Anna Ingrid BaarsmaAnna Ingrid Baarsma
  10:53 21 Jul 20
  Marleen HolwerdaMarleen Holwerda
  18:55 09 Dec 19
  Workshop portretfotografie gedaan. Veel van geleerd. Vincent zorgt voor een workshop op maat en neemt de tijd om alles uit te leggen. Er is veel materiaal aanwezig om mee te experimenteren en er was een "levend" model aanwezig, zodat de theorie gelijk aan de praktijk werd gekoppeld. Stuk nabewerking ook van meerwaarde en ook nog een prachtige foto aan overgehouden. Kortom een aanrader, bedankt Vincent!
  Melanie AkkersmaMelanie Akkersma
  05:49 14 May 19
  Vincent maakt kunstwerken! 2 jaar geleden heeft Vincent een prachtige weddingmovie gemaakt met oog voor detail en mooie muziek. Vorige week heeft hij Moederdag portretten van ons gemaakt. Pure foto’s zoals we zijn. Vincent stelt je op je gemak, werkt snel en levert altijd kwaliteit. Een echte aanrader!
  Marjan TenkMarjan Tenk
  15:48 07 Mar 18
  Zeer prettige fotograaf om mee samen te werken. Maakt dat je je op je gemak voelt. Levert snel en goed werk af. Werkt op locatie waar hij zijn studio opbouwt. Iedereen in ons team was zeer tevreden en de foto's zien er prima uit. Een aanrader!