Weg die stockfoto’s!

Er wordt nogal eens snel gegrepen naar een stockfoto voor op de website. De moeite wordt niet genomen om eigen foto’s te maken of met een eigen stijl aan de slag te gaan. En dat is jammer. Fysiotherapie Leeuwarden snapt het gelukkig wel en wil juist af van die gelikte kiekjes van Stocksites. Want ja, hoeveel mensen gebruiken dan de zelfde foto voor een ander doel?

Met Lies van Fysiotherapie Leeuwarden afgelopen week een dag gepland dat ik voor twee nieuwe behandelingen wat nieuwe foto’s werden gemaakt. Een loopanalyse en een nieuw apparaat dat je hele lichaam in een keer goed op de kaart zet als het gaat om houding.

In de behandelkamer kreeg ik een korte uitleg hoe het apparaat werkte en hoe het er “live” uit zag als er een klant werd “gescand” door het apparaat. Dat zag er gaaf uit, maar daarvan moest wel een foto komen.

Hoewel het apparaat nog niet werkend was besloot ik om de scene die ik zag in een instructiefilmpje na te maken en dus in de behandelkamer de setting te fotograferen. De rest is photoshop…:-)

De loopanalyse hebben we ook van diverse hoeken gefotografeerd en heb deze in lightroom als HDR samengevoegd zodat de lucht buiten beter tot zijn recht kwam in het geheel.

Als laatste hebben we buiten met de loopgroep van Fysiotherapie Leeuwarden foto’s gemaakt tijdens een korte wandeling.

Binnenkort bij Cambuur nog wat foto’s maken van de werkzaamheden met spelers aldaar. Want deze praktijk werkt nauw samen met voetbalclub Cambuur.

Ook klaar met het zoeken naar stockfoto’s en toe aan een eigen stijl? Meen contact met mij op om jouw wensen door te nemen.