Persfoto

De Bondgenoten

Vanaf vandaag wordt mijn sociale media en mail overgenomen door Duncan en ben ik ten tijde van dit bericht al een paar dagen van huis. Ik kan jullie hierbij dan eindelijk meedelen dat ik kandidaat ben voor het programma De Bondgenoten. Een dagelijkse reality serie op SBS 6 dat uitgezonden wordt van maandag tot vrijdag vanaf 19:45 uur. 

Na een lange voorbereiding en een hele procedure van casting en gesprekken bij Talpa Studios is het dan eindelijk zover! Ik ben naast een aantal andere voor mij nog onbekende de eerste nieuwe aanvulling van de huidige groep. Op 22 oktober gingen 16 bewoners een loods in om daar te strijden voor 100.000 euro! Een fascinerend spel wat een mix is tussen Big Brother en De Verraders. Meer over De Bondgenoten vind je hier.

Op het moment dat dit bericht online is gezet ben ik al een aantal dagen in het huis, want op 1 december jl. heb ik mijn koffer gepakt en ben voor onbepaalde tijd een van de deelnemers. 

Of ik als winnaar na een maand naar huis ga of toch wordt weggestemd als mijn bondje als laatste eindigt in de ranking zullen we gaan zien. 

Mijn mail en andere sociale media profielen worden beheerd en gaan tot nader moment op privé gezet. 

Tot later….:-)