Foto -en videograaf en mixed media artiest.

Van fotografie tot aan creatieve kunst. Mij maakt het allemaal niet uit! 

Over mij

Portretfotografie niet alleen een beroep, maar ook een passie en een kunstvorm. Mijn naam is Vincent, en ik ben een gedreven portretfotograaf gevestigd in Leeuwarden. Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot mijn levensroeping: het vastleggen van momenten, emoties en persoonlijkheden door de lens van mijn camera.

Foto's zijn gewoon magisch! Ze vangen momenten in een flits en creëren hele nieuwe werelden. Ze geven vorm aan onze dromen, onthullen waarheden en brengen zelfs illusies tot leven. In mijn werk richt ik me op top-notch digitale beeldbewerking, soms met opvallende effecten en andere keren juist subtiel. Het analoge tijdperk heb ik gemist, dus geen bakken met fixeer en ontwikkelaar bij mij. 


Cereatieve duizendpoot

Naast fotografie en film ben ik actief in binnen de beeldende kunst. Voornamelijk het combineren van analoge technieken met het digitale van tegenwoordig. Ik noem het Mixed Media Art. Op mijn Instagram account tref je mijn laatste werk en meer achtergrond. 


De shop

Een volwaardige webshop tref je hier niet, maar een kleine selectie van divers werk. In beperkte oplage. Vooral de A5 art kaarten zijn gewild. Mede door de unieke samenstelling (er wordt maar één exemplaar gemaakt.) en de oplage is nooit meerv dan 50. De kaarten worden genummerd en voorzien van handtekening verzonden. 


Op aanvraag

Het is mogelijk om een portret te laten maken en deze te laten om zetten in een mixed media collage. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden door mij een bricht te sturen. 

  FOTOGRAAF

  95%

  CINEMATOGRAAF/CAMERA

  85%

  PHOTOSHOP EN LIGHTROOM

  90%

  FiNAL CUT PRO

  95%

  WORDPRESS

  65%

  CREATIEF

  99%
  Anna Wintour
  Persfoto
  Fotografie William Rutten