PORTRETFOTOGRAAF LEEUWARDEN
Hoe kan ik je helpen?

studiofotograaf leeuwarden

Als portretfotograaf weet ik als geen ander hoe jij goed voor de dag kan komen. Toch hoor ik het vaker gehoord: "Ik sta nooit leuk op de foto!"

Onzin!

Iedereen heeft enkele sterke punten en als portretfotograaf is het mijn taak deze sterke punten naar voren te halen.

GEEN GEDOE – Geen verplichte afname wat betreft print. Geen verplichte afname van hoge resolutie beelden. Geen dure boeken of andere ongein. Ik hanteer een basistarief voor het maken van een portret. Daarvoor ontvang je minimaal drie professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie. Meer kan altijd voor een vaste meerprijs per foto.

DIRECT KLAAR - Compleet is ook echt compleet. Naast de drie gekozen foto's in hoge resolutie ontvang je de foto's ook in lage resolutie. Dus direct klaar voor je socialmediaprofiel. In zowel kleur als zwart-wit.

VOOR ELKE WEBSITE - Of de portretfoto's nu gemaakt worden met een lichte of donkere achtergrond maakt niet zoveel uit. Desgewenst kan ik de foto's aanleveren zonder achtergrond. Het voordeel is dat deze foto's perfect passen in de website. De achtergrond van je website is dan de achtergrond bij het gekozen portret. Geen storende kaders dus!

BINNEN 48 UUR - De portretfoto's worden binnen 48 uur na een eerste keuze professioneel bewerkt en geleverd in je mail. Bij deze levering zit de factuur met het verzoek deze binnen 15 dagen te voldoen. Zo werken we aan snelheid van beide kanten.

Compleet is ook echt compleet. Naast de drie gekozen foto's in hoge resolutie ontvang je de foto's ook in lage resolutie. Dus direct klaar voor je socialmediaprofiel. In zowel kleur als zwart-wit.