Doe niet zo als Sylvie

Een Social Media Portret moet er een zijn die waarheidsgetrouw is en representatief.

Een vakantiekiekje is niet afdoende en zou ik afraden. Leuk voor je persoonlijke Facebook Pagina of Instagram. Voor je bedrijfspagina op zowel Facebook als LinkedIn volstaat is een portret zoals jij bent wenselijk, dan wel noodzakelijk.

Het is de eerste indruk die je achter laat bij je bezoeker. Deze bezoeker is mogelijk je nieuwe klant.

Verpruts die eerste indruk niet door lollig op een luchtbed te gaan liggen of met je hoofd uit een raam van een rijdende auto hangen. Hoe lollig ook, je slaat de plank mis.

Een social Media Portret is ook geen selfie in de stijl van Sylvie Meis. Keurig je telefoon 45 graden de lucht in houden en het hoofd 30 graden naar rechts geknikt. Afgemaakt met een filter uit het assortiment: kansloos.

Maar hoe moet het wel?

Dat laat ik je zien in de korte instructie video die ik voor je heb gemaakt. Zo zie je meteen wie ik ben en hoe ik voor de camera tot zijn recht kom. (…) In deze korte video laat ik je wat voorbeelden zien van eerder gemaakte social media portretten. Leg ik uit waar een goede profielfoto aan moet voldoen en hoe wij samen die kunnen maken.

Ja samen.

Want een goede foto maak je alleen als de samenwerking ontspannen en vertrouwd is.

Als afsluiting geef ik je wat tips ter voorbereiding. Na deze video heb je natuurlijk helemaal helemaal zin straks met een aantal nieuwe profielfoto’s te “schitteren”.

Hoe je mijn video kan zien?

Laat je mailadres hier achter en ik stuur je per omgaande de link.

Ik zie je straks.

Benieuwd naar wat een uitleg, voorbeelden en wat tips? Geef een ram op die knop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *