SHOP

BUTTONS

Deze buttons zijn 38 mm doorsnede en  zijn hand gemaakt. De afbeeldingen op deze buttons is een ruime mix van mijn werk. Dat kunnen tekeningen, collages of delen van schilderijen zijn.

Ze zijn te bestellen in in pakketten van 5, 20 en 100 stuks.RISO PRINT

Deze filmposters heb ik gemaakt met de computer. Het zijn zgn. vector bestanden. Deze klassiekers van de jaren 70 en 80 worden volgens het RISO drukprincipe geprint. Dit is erg gelijkwaardig aan zeefdruk.

De risograph maakt een door de computer aangestuurd “master” sjabloon, wat vervolgens om een inktdrum heen wordt gespannen. De thermisch ingebrande “master” laat alleen inkt door op de plekken waar het artwork zit. De inktdrum draait op hoge snelheid rond en sjabloneert de inkt door het master sjabloon op het papier dat onder de drum doorschiet.

Oplage 25 stuks
Formaat A3

€ 25,- PER STUK INCL. VERZENDING.

FINE ART PRINT

Originele werken zijn beschikbaar als print. In een oplage van slechts 25!

Het populaire papier wordt op een oppervlak van 100 % katoen afgedrukt. Deze papiersoort staat bekend om zijn extra mat en zacht karakter. Met dit papier krijgt je een zeer scherp en gedetailleerd resultaat.

Verbluffende diepte werking en een ongelofelijke vitaliteit dankzij de eersteklas druk. Fijn, gestructureerd oppervlak en een uniek gevoel van het 308 gr/m² papier.

Het aanbod wordt maandelijks aangevuld.

Afmeting 20x20 cm

Per stuk € 25,- (Incl. verzending) 

Collages


Collages – Bij het zoeken naar een andere manier om portretten te maken van mijn eerdere werk als fotograaf kwam ik in aanraking met het fenomeen collages.

12 in een dozijn – Vele kunstenaars gebruiken deze mooie techniek om nieuwe concepten en ontwerpen te maken. Toch zag ik altijd de zelfde toepassing. Het maken van bestaande afbeeldingen en een mix van nieuwe elementen.

Inspiratie– Ik wilde dat anders doen, en heb een aantal andere kunstenaars via internet ontdekt die mij zeer aanspraken. Een van mijn voorbeelden is Patrick Bremer.

Eigen draai– Ik heb het werk van Peter altijd bewonderd en heb een eigen stijl ontwikkeld om collages te maken uit diverse magazines en boeken.

Eigen portretten – Als portretfotograaf heb ik als eerste een aantal eigen portretten als collage omgezet. Na vele uren oefenen en proberen is de techniek in mijn vingers gaan zitten en maak ik geregeld in opdracht foto's van mensen die ik dan vervolgens reproduceer in een collage als getoond in mijn galerij.

Uniek – De college werken die op deze website staan zijn allemaal in een oplage van één geproduceerd. Je hebt dus gegarandeerd een uniek exemplaar in huis. De panelen zijn 60x60 cm en voorzien van een zwarte baklijst.

GEORGE MICHAEL 60x60 CM
€ 850,-
ROCKETEER 60X60 CM
€ 850,-
HERO 60x60 CM
€ 850,-
MADONNA  60x60 CM
VERKOCHT
YODA 60x60 CM
VERKOCHT
PRINT YODA  60x60 CM
€ 85,-
Elke collage wordt gemaakt op mulitplex of MDF. Deze wordt geleverd met een zwarte houten baklijst.

Anna Wintour. Een stijlicoon.

Haar carrière als modejournaliste begon in 1970 bij Harper's Bazaar in Engeland, vanaf 1975 in New York. In 1986 werd Wintour moderedactrice bij het Amerikaanse Vogue en drukte ze algauw een groot stempel op dit bekende modeblad. Haar engagement, dat mede verantwoordelijk was voor het succes van Vogue, bracht haar in 2017 de titel 'Editor of the Year'. Door de Britse koningin werd ze vervolgens in de adelstand verheven.

Bron Wikipedia

Deze collage is op multipex en heeft de afmeting 100x120 cm.