WEBDESIGN

WWW  "Ach, ik hebt al Facebook!?" Een veel gehoorde kreet als je vraagt of men een website heeft. Een bedenkelijke reactie. Facebook is een prachtig medium om je online zichtbaarheid te vergroten, maar het is en blijft een vluchtig geheel. Wat vandaag er op wordt gezet is morgen al weer achterhaald. De vraag is ook hoeveel mensen überhaupt jouw content ziet op eigen tijdlijn. De algoritmes van Facebook zijn ondoorgrondelijk.  

Online visitekaartje  Een persoonlijke website is een groot visitekaartje. Hoe wil je gevonden worden? Een eigen website volledig naar jouw stijl en smaak gemaakt is de eerste indruk die jouw klant of bezoeker ziet. Daarna gaat men nog wel eens overstappen naar Facebook om je meer persoonlijke te ontdekken. 

One Page – Of je nu een website wil met meer dan 10 pagina's of een zogenaamde One Page Website, ik kan je hierbij helpen. Het voordeel van en One Page is dat deze relatief snel in de lucht is, maar door Google minder goed gevonden zal gaan worden. Immers is het slechts één pagina waar relatief weinig "nieuwe" content op zal worden gemaakt. Hou daar dus nog rekening mee. 

Maatwerk – Een website maken is maatwerk en begint met een goede voorbereiding. Om dat voor een deel bij je weg te nemen heb ik een vragenformulier gemaakt waarbij je aangeeft wat voor jou belangrijk is en waar ik op basis van de antwoorden een passende offerte kan maken.  Het formulier vind je onder aan deze pagina. 

anno 2021 is een website responsive

-en dat kost niks extra's-

Wordpress website

575,-

Excl. btw

vanaf prijs

 • Wordpress website

 • Geschikt voor alle schermen

 • Configuratie SSL

 • Favicon in browserbalk,

Aanvraag formulier
Een website die op elk apparaat er goed uit ziet dat is tegenwoordig gewoon standaard en hoef je niet extra voor te betalen.
Een modern en strak design dat aan eigen wensen geheel is aan te passen.
Een header en footer dat niet standaard is maar aan jouw wensen kan worden gemaakt.
Alle belangrijke plugins voor veiligheid en SEO standaard geïnstalleerd en geoptimaliseerd.
Zelf een pagina aanpassen zonder gedoe? Ja, dat leer ik je ook. Voor complexe aanpassingen kan je een abonnement afsluiten maar dat is niet verplicht. Ken je Wordpress een beetje dan help ik je er doorheen.
Toch hulp nodig? Dat kan uiteraard altijd. Voor incidentele aanpassingen gaat dat op factuurbasis of we spreken een tarief af per maand voor het onderhoud. Zo hou jij tijd over voor leukere dingen.
  Heb je belangstelling om samen met mij te werken aan jouw website?  Dan is de eerste belangrijke stap om wat gegevens aan mij door te geven. Onderstaand formulier kan je invullen en op basis daarvan ontvang je een passende offerte.

  Hoe en waarmee werk ik? Zoals deze website als die van THE FACTORY LEEUWARDEN zijn gemaakt met THEMECO. Een professioneel pakket waarmee ik vanaf nul-punt een Wordpress website kan bouwen. Ik werk niet met de standaard templates maar boud elementen op maat voor elke website. Alle benodigde waardevolle plugins zitten in dit pakket en zijn naar wens uit te breiden. En dat zonder extra kosten! 

  Een "testpagina" is hier te zien waar diverse elementen van een wordpress website zijn te zien. Zoals gallery, FAQ pagina, prijzen voor workshops of andere producten. (Deze pagina is nog in ontwikkeling en wekelijks worden er elementen en onderdelen toegevoegd.)

  Aangezien ik met een Pro versie werk is alles naar eigen wens aan te passen uiteraard. Zelfs header en footer.