WEBDESIGN

WWW  "Ach, ik hebt al Facebook!?" Een veel gehoorde kreet als je vraagt of men een website heeft. Een bedenkelijke reactie. Facebook is een prachtig medium om je online zichtbaarheid te vergroten, maar het is en blijft een vluchtig geheel. Wat vandaag er op wordt gezet is morgen al weer achterhaald. De vraag is ook hoeveel mensen überhaupt jouw content ziet op eigen tijdlijn. De algoritmes van Facebook zijn ondoorgrondelijk.  

Online visitekaartje  Een persoonlijke website is een groot visitekaartje. Hoe wil je gevonden worden? Een eigen website volledig naar jouw stijl en smaak gemaakt is de eerste indruk die jouw klant of bezoeker ziet. Daarna gaat men nog wel eens overstappen naar Facebook om je meer persoonlijke te ontdekken. 

One Page – Of je nu een website wil met meer dan 10 pagina's of een zogenaamde One Page Website, ik kan je hierbij helpen. Het voordeel van en One Page is dat deze relatief snel in de lucht is, maar door Google minder goed gevonden zal gaan worden. Immers is het slechts één pagina waar relatief weinig "nieuwe" content op zal worden gemaakt. Hou daar dus nog rekening mee. 

Maatwerk – Een website maken is maatwerk en begint met een goede voorbereiding. Om dat voor een deel bij je weg te nemen heb ik een vragenformulier gemaakt waarbij je aangeeft wat voor jou belangrijk is en waar ik op basis van de antwoorden een passende offerte kan maken.  Het formulier vind je onder aan deze pagina. 

anno 2021 is een website responsive

-en dat kost niks extra's-

Basic

€575

vanaf prijs excl. btw


  • Wordpress website

  • Éen website voor alle schermen!

  • Configuratie SSL

  • Favicon in browserbalk
  • Eenvoudig uit te breiden of aan te vullen

Heb je belangstelling om samen met mij te werken aan jouw website?  Dan is de eerste belangrijke stap om wat gegevens aan mij door te geven. Onderstaand formulier kan je invullen en op basis daarvan ontvang je een passende offerte.

Hoe en waarmee werk ik? Zoals deze website als ook LOKAAL308 en die van THE FACTORY LEEUWARDEN zijn gemaakt met THEMECO. Een professioneel pakket waarmee ik vanaf nul-punt een Wordpress website kan bouwen. Maar ik kan ook snel en in een dag een fraai template uit het pakket van THEMCO voor je samenstellen. Alle benodigde waardevolle plugins zitten in dit pakket en zijn naar wens uit te breiden. En dat zonder extra kosten! 

Aangezien ik met een Pro versie werk is alles naar eigen wens aan te passen uiteraard. Zelfs header en footer.