PORTRET FOTOGRAAF LEEUWARDEN

KAN IK JE HELPEN?

Als portretfotograaf weet ik als geen ander hoe jij goed voor de dag kan komen. Toch hoor ik het vaker gehoord: "Ik sta nooit leuk op de foto!"

Onzin!

Iedereen heeft een aantal sterke punten en als portretfotograaf is het mijn taak deze sterke punten naar voren te halen.

portretfotograaf leeuwarden
Nieuwschierig?
Maak een afspraak
voor jouw nieuwe portretfoto's.

Transparant

Geen verplichte afname wat betreft print. Geen verplichte afname van hoge resolutie beelden. Geen dure boeken of andere ongein. Transparant is er één basis tarief voor het maken van een portret. Daarvoor ontvang je minimaal drie professioneel bewerkte foto's in hoge resolutie. Meer kan altijd voor een vaste meerprijs per foto.

Compleet

Compleet is ook echt compleet. Naast de drie gekozen foto's in hoge resolutie ontvang je de foto's ook in lage resolutie. Dus direct klaar voor jouw social media profiel. In zowel kleur als zwart-wit.

Klaar voor elke website

Of de portretfoto's nu gemaakt worden met een lichte of donkere achtergrond maakt niet zoveel uit. Desgewenst kan ik de foto's aanleveren zonder achtergrond. Het voordeel is dat deze foto's perfect passen in de website. De achtergrond van jouw website is dan de achtergrond bij het gekozen portret. Geen storende kaders dus!

Binnen 48 uur

De portretfoto's worden binnen 48 uur na een eerste keuze professioneel bewerkt en geleverd in je mail. Bij deze levering zit de factuur met het verzoek deze binnen 15 dagen te voldoen. Zo werken we aan snelheid van beide kanten.