STUDIO

Lokaal308  Mijn studio is de creatieve plek in De DOAS. Naast studio voor fotografie is het ook mijn atelier. Op de speciale website kan je een overzicht zien van wat er allemaal te doen is en waarom misschien voor jou een bezoek aan Lokaal308 nuttig kan zijn.

Huren De studio is ruim van opzet en is in totaal 65m2. Breed en hoog, met fraai daglicht door de ligging. Je kan deze ruimte huren op dagen dat ik er zelf niet ben. Dat kan in principe zeven dagen per week. Ook in de avond en weekend dus. Onder aan deze pagina kan je snel en makkelijk een tijd reserveren.

Headshot Pro – Op geregelde tijden wordt de studio vrijgemaakt voor het maken van zgn. headshots. Een duur woord voor 'profielfoto's'. Op mijn blog geef ik daar van te voren aandacht aan en meld een datum wanneer voor een voordelig tarief een reeks nieuwe foto's gemaakt kan worden. Je mag ook altijd zelf een afspraak maken op een tijd wanneer het jou past.

Diversiteit  De DOAS is de verzamelnaam voor De Oude Ambachtsschool. Hier zitten een aantal commerciële partijen als ook een een diversiteit van creatieve ambachten. Je bent er altijd van harte welkom om eens langs te komen.

Voor het huren van een dag of dagdeel van deze studio/atelier kan je een app sturen (zie links onder de pagina) het formulier invullen onder aan deze pagina.
Lokaal308 Leeuwarden
De DOAS Leeuwarden
lokaal308

Per dag

€80,-

Per dag


  • WiFi

  • Koffie en thee

  • Ook in weekend!

Dagdeel

€50,-

Per dagdeel


  • WiFi

  • Koffie en thee

  • Ook in weekend

Op de tweede verdieping in De DOAS vind je Lokaal 308.  Je kan hier terecht voor het geven van een eigen workshop, cursus of maandelijkse bespreking. Maar je kan ook de ruimte gebruiken voor creatieve momenten.

Teken, schilder of maak je andere dingen en heb je behoefte aan wat meer ruimte op momenten wanneer het jou uit komt?  Dan is mijn ruimte in De DOAS een optie.

Ben je fotograaf en opzoek naar een mooie lokatie voor een shoot en wil je mijn ruimte gebruiken als verzamelpunt of voor visagie en modellen?

De prijzen zijn incl. koffie, thee en er is altijd een verse gevulde koektrommel aanwezig! De prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. btw en excl. gebruik van mijn eigen materiaal. Op onderstaande agenda is te zien welke data de ruimte eventueel vrij is voor verhuur.