STUDIO

LOKAAL 308

Mijn studio is de creatieve plek in De DOAS. Naast studio voor fotografie is het ook mijn atelier. Op de speciale website kan je een overzicht zien van wat er allemaal te doen is en waarom misschien voor jou een bezoek aan Lokaal308 nuttig kan zijn.


HEADSHT PRO

Op geregelde tijden wordt de studio vrijgemaakt voor het maken van zgn. headshots. Een duur woord voor 'profielfoto's'. Op mijn blog geef ik daar van te voren aandacht aan en meld een datum wanneer voor een voordelig tarief een reeks nieuwe foto's gemaakt kan worden. Je mag ook altijd zelf een afspraak maken op een tijd wanneer het jou past.

HUREN

De studio is ruim van opzet en is in totaal 65m2. Breed en hoog, met fraai daglicht door de ligging. Je kan deze ruimte huren op dagen dat ik er zelf niet ben. Dat kan in principe zeven dagen per week. Ook in de avond en weekend dus.

Op deze pagina tref je alle info en een inkijk in dit prachtige lokaal.

DE DOAS

De DOAS is de verzamelnaam voor De Oude Ambachtsschool. Hier zitten een aantal commerciële partijen als ook een een diversiteit van creatieve ambachten. Je bent er altijd van harte welkom om eens langs te komen.

10%

korting, speciaal voor jou

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen op je volgende social media portret.

Ik stuur je geen spam! Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.