Image

Peresets voor Lightroom

 • Lightroom is bij uitstek het programma die elke fotograaf eigenlijk moet kunnen beheren. Of het nu gaat om de organisatie van al jouw foto's of het exporteren voor print of het bewerken van al jouw RAW files. LIGHTROOM is daarin het beste programma.

  Ik gebruik het al vele jaren en gebruikt steeds vaker alleen Lightroom voor mijn workflow dan Photoshop. En vandaag is daar het maken en samenstellen van eigen presets aan toegevoegd.

  Onder aan deze pagina's is mijn eerste VNCNT-FILM -PRESET toegevoegd die je als een compleet pakket kan downloaden. Voor slechts 15,- incl. btw kan je deze presets zelf toevoegen aan jouw workflow.

  Presets kunnen je helpen om met een enkele klik een bewerking toe te passen en deze desnoods nog zelf aan te passen. Ik heb deze presets met zorg gemaakt en via onderstaande voorbeelden zie je wat het effect is op de verschillende foto's.

 • Preesets zijn kleine bestanden waarin alle bewerkingen die ik heb gedaan zijn gedaan opgesloten in een .XML file. Je moet deze installeren in jouw Lightroom. Dat is eenvoudig en hoe dat gaat kan je hier terug zien.

  Voor de toekomst zullen op deze pagina diverse presets packs worden gelanceerd. Heb je vragen of problemen met je presets dan kan je mij altijd een DM of bericht sturen.

  LET OP: Precets zijn altijd een eerste stap naar een bewerking die je zou willen gaan doen. Het is natuurlijk afhankelijk van jouw RAW files hoe de presets als eindresultaat  te zien zullen zijn. Mogelijk zul je nog enkele aanpassingen moeten doen om het gewenste resultaat te verkrijgen. 

Preset 01 VNCNT FILM 01

VOORNA

Preset 02 VNCNT FILM 02

VOORNA

Preset 03 VNCNT FILM 03

VOORNA

Preset 04 VNCNT FILM 04

VOORNA

Preset 05 VNCNT FILM 05

VOORNA
totaal
0 presets
per bestelling

BESTEL FILM PRESET 01 HIER


LIGHTROOM PRESETBESTEL PRESET 01 SET VAN 5 VOOR € 15,-