muziek

  • Hoewel ik geen noot kan lezen laat staan een muziekstuk kan schrijven ben ik toch in staat om iets geheel naar eigen smaak en gevoel te maken. Intuïtief dus.

    Tegenwoordig kan je met een goede bibliotheek en de juiste software muziek samenstellen. Ik gebruik daarvoor bijvoorbeeld Spitfire Audio en Heavyocity. Inmiddels is mijn databank uitgegroeid tot ruim 2 TB aan muziek samples en bibliotheken. Van harp tot fluit en van viool tot drum.

  • Op deze manier is het maken van volledig rechtenvrij te gebruiken muziek mogelijk. Voor mijn eigen podcast bijvoorbeeld maakte ik een intro en einde. Maar ook voor de documentaire "De Ambtsketen Van Waadhoeke" heb ik alle muziek zelf gemaakt.

    Op deze pagina komen geregeld wat nieuwe werken die ik voor eigen gebruik heb gemaakt. Zo is een kleine portfolio te zien van de muziek die ik maak. Heb je voor jouw eigen podcast, film, of documentaire muziek nodig dat op maat gemaakt moet worden, dan kan ik je wellicht helpen. Vraag vrijblijvend meer info over de mogelijkheden.

Meer voorbeelden