Mijn eigen LUTs

Een LUT (Look-Up Table) is een krachtig instrument dat ik als fotograaf gebruik om mijn beelden naar een hoger niveau te tillen. Met LUT’s kan ik specifieke kleurgradaties en visuele stijlen nauwkeurig toepassen op mijn foto’s, waardoor ik de gewenste sfeer en uitstraling kan creëren. Of ik nu een filmische look wil nabootsen, contrasten wil versterken of unieke kleureffecten wil creëren, LUT’s stellen mij in staat dit te doen met slechts een paar klikken.

Deze collectie LUT’s biedt een scala aan stijlen en effecten die ik zorgvuldig heb samengesteld om aan al mijn creatieve behoeften te voldoen. Breng je fotografie naar nieuwe hoogten en geef je beelden een onderscheidende en meeslepende uitstraling met mijn hoogwaardige LUT’s.

Mijn selecties LUT’s zijn persoonlijk door mij gemaakte aanpassingen die als een software (CUBE) wordt weggeschreven en met een simpele handeling in Photoshop toegepast worden in jouw fotoreeks.

Bekijk hier het overzicht en bestel ze per LUT.