LOGO ONTWERP

Logo  Alleen een naam is soms niet genoeg om jouw merk goed weer te geven. Op posters, stickers, briefpapier of visitekaartjes is een pakkend logo een goede aanvulling

Opvallen– Een logo moet bij jou passen en in simpele maar doeltreffende wijze een eerste indruk achter laten. Hoe klein ook afgebeeld: jouw logo moet opvallen! 

Schetsen– Logo's die ik maak komen allemaal vanaf de tekentafel. Dat wil zeggen: ik schets eerst het logo dat aansluit bij jouw aangeleverde gegevens. Na het schetsen wordt deze digitaal in vector bestand omgezet.

Tevreden– Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Dat houdt in dat ik net zo lang de gewenste aanpassingen maak. Mocht dat nodig zijn! Alles binnen de totale investering.

48 uur– Gemiddeld gezien heb je binnen 48 uur jouw eerste kleine selectie schetsen van een logo in je mail. Hierop kan je eventuele aanpassingen doorgeven waarna ik opnieuw deze ga verwerken. Vervolgens ontvang je een digitaal vector bestand van het logo.

Compleet –Als alles naar wens is ontvang je een pakket van diverse bestanden waarmee je direct aan de slag kan binnen jouw onderneming. Logo's als origineel vector bestand.Dit voor print en originele toepassingen in documentatie. Maar ook jpg en png bestanden voor webgebruik. 

Klip en klaar– Geen addertjes onder het gras. Alles klip en klaar vooraf als het gaat om de totale investering voor het maken van een logo. Onder aan deze pagina tref je alle voordelen nog eens op een rij.

Logo ontwerp binnen 48 uur

€125,-

Per logo excl. btw


  • Professioneel logo ontwerp

  • Binnen 48 uur opgeleverd

  • Correctiemogelijkheden

  • Opgeleverd in alle web en print standaarden

Voor wie ga ik aan de slag!?