Headhunter

Een goed portret doet meer voor je bedrijf dan je zou denken. Hoe jij je “zakelijke ik” laat zien aan de buitenwereld zegt namelijk veel over je onderneming. Al eerder heb ik voorbeelden gegeven dat een goedbedoelde selfie niet de beste methode is.

Investeer in goede fotografie waar je langere tijd plezier van zult hebben. Of het nu gaat om een onderneming met maximaal 5 medewerkers of 100, ik kom op lokatie om samen met jou een plan van aanpak door te nemen.

Hoe ik dat doe?

INTAKEGESPREK
Bij een intakegesprek luister ik naar wat jou/jullie wensen zijn. Het is belangrijk om te weten wie je bent en welke indruk je als bedrijf wil maken.

ADVIES
Op basis van het intakegesprek maak ik een voorstel. Welke type portret gaat het worden? Welke kleur achtergrond of op welke locatie binnen je bedrijf gaat het plaatsvinden. Je ontvangt vervolgens wat tips met betrekking tot kledingadvies en styling. Zodat straks iedereen en even krachtig op komt te staan.

STUDIO
Met mijn mobiele studio ben ik in staat om op elke locatie te fotograferen. Zo bepreken we onderbrekingen van de werkzaamheden en beperken we reismomenten. Ik kom dus net zo makkelijk naar jullie toe!

OPLEVEREN
Tijdens de fotoshoot kan men direct zelf mee kijken naar de eerste resultaten. Zo kunnen we snel de twee beste foto’s selecteren die ik vervolgens nog eens beter ga beoordelen. Op professionele wijze bewerk ik de foto’s en lever deze in zowel hoge als lage resolutie aan via Wetransfer.

Neem contact met mij op via whatsapp of het contactformulier voor beschikbaarheid of voor het maken van een afspraak.