Fotoshoot compleet!

Vanaf februari is het mogelijk om een complete fotoshoot te boeken waarbij professioneel haar en make-up artiest Michelle Veronique de lat extra hoog legt. Haar expertise tilt het eindresultaat in een portretfoto naar een hoger niveau. En het mes snijdt aan twee kanten, want als fotograaf ontkom je er niet aan om elk portret toch nader te bewerken. En daarbij is een goede basis in zowel licht als make-up van groot belang. Hoe beter dat is hoe minder er achteraf gegrepen moet worden naar de technieken die met photoshop mogelijk is.

Nu blijft professioneel retoucheren wel aan de orde na een fotoshoot, maar zodra de basis in haar en make-up 100% is scheelt het bijna wel een uur extra werk op een enkel portret. Tel uit je winst voor als het gaat om een reeks medewerkers van een willekeurig bedrijf. En ja, zelfs een basic make-up voor mannen kan al helpen de kosten in retoucheren naar beneden te brengen.

Hoe dan ook, Michelle is in haar vak een prof en weet per type huid precies wat wel en niet kan en legt zo de basis voor de perfecte foto.

In februari hebben we een aantal zondagen ingeroosterd waar je aan mee kan doen door de info te lezen op de speciale pagina en je tijdig aan te melden. Er is beperkt plek op deze dagen. 

Ga voor alle info naar deze pagina en wie weet laat jij ook binnenkort een verbluffende indruk achter op jouw sociaal media!