Flitsen zonder afspraak

Elke eerste vrijdag van de maand kan je zonder afspraak bij mij binnen lopen. Ik maak dan tijd voor jou vrij voor het maken van een aantal nieuwe sociaal media profiel foto’s. Je kan binnenlopen vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur*. Gemiddeld trek ik hier een uur per portret voor uit. Maar op deze speciale actie dag doen we het wat sneller maar niet minder professioneel. Per sessie vraag ik maximaal 20 minuten van jouw tijd om een aantal portretfoto’s te maken. Vooraf geef je jouw voorkeur aan wat betreft de achtergrond. Dat is licht of donker.

Van de gemaakte foto’s kies je direct jouw beste drie portretten. Deze ga ik vervolgens professioneel bewerken en binnen 48 uur ontvang je deze in de mail. In zowel hoge resolutie als direct klaar voor sociaal media.

De investering voor deze ‘Flitsen Zonder Afspraak’ is € 65,- excl. btw incl. twee geselecteerde foto’s. Elke extra foto heeft een meerprijs van € 10,- excl. btw.

Je kan altijd nog een afspraak zelf inplannen via deze speciale pagina, mocht het een vrijdag niet lukken. Deze afspraak gaat op de gebruikelijke wijze en daarvoor is er meer tijd per sessie en de geleverde foto’s is hierbij ook meer.

Om goed voor de dag te komen heb ik op deze blog nog wat tips.

* Er bestaat de kans dat je even moet wachten mocht ik bezig zijn. De wachttijd probeer ik zo kort mogelijk te houden.