Winkel Vincent Schiphorst

Dag en nacht open!

Het voordeel van online shoppen is dat de winkel dag en nacht open is. Lekker vanuit de luie bank wat scrollen door goed bedoelde artikelen die je eigenlijk niet eens nodig hebt. Althans niet indirect. Shoppen om het shoppen dus. Ik betrap me er zelf ook wel op dat ik te lang blijf hangen op bijvoorbeeld Amazon om te kijken of er ergens niet een leuke deal is. Het kleine grijpwerk is funest!

Wist je dat ik zelf ook een online shop heb waar voor elke beurs wel wat te scoren is? Het is niet een shop die ik breeduit promoot op deze website, want wil toch het fotograferen en filmen wat gescheiden houden. In het navigatiemenu tref je louter en alleen de knop ‘shop’ aan en je vliegt vanuit mijn huidige site direct door naar mijn webshop.

Ik zie mijn webshop als een verlengstuk en extra reclamezuil voor wat ik naast fotografie en film ook maak. Lastig te omschrijven in slechts één woord maar ik benoem het altijd maar onder: Mixed Media Art.

Geregeld ververs ik het aanbod. De vernieuwde webshop is een monsterklus geweest maar het is mij uiteindelijk gelukt om er wat van te maken. Kijk eens rond en wie weet heb jij straks iets aan de muur waarvan je steil van achterover valt.