Geen Beethoven, wel muziek.

Ik kan helaas geen noot lezen, maar heb wel alle middelen in huis om muziek te kunnen maken. Dat doe ik allemaal digitaal en met de geweldige technieken van tegenwoordig is enorm veel te combineren zodat je een geheel eigen sound kan maken.

Veel van mijn muziekbibliotheken zijn afkomstig van SpitFire . Maar er zijn meer aanbieders en elke maand komt er wel weer wat nieuws op de markt. Hoe dan ook, ik ben er een aantal jaren voorzichtig mee begonnen en inmiddels ruim 200 tracks verder en elke dag lerend hoe dit allemaal in elkaar steekt leek het mij leuk om een aantal tracks toe te voegen aan mijn shop.

De reden waarom ik muziek zelf maak is dat ik het zoeken naar rechtenvrije muziek een ellende vind. Bovendien vind ik het standaard plakken van een muziekje onder wat beelden te makkelijk. Ik maak nu bijvoorbeeld eerst de beelden en “componeer’ live daar over heen de muziek die past bij de beelden.

Het is dan wel mijn smaak en gevoel die ik er in leg. Het is ook geen Beethoven of John Williams, maar meer muziek met een hoog “hoorspel” gehalte.

Op mijn Soundcloud account kan je alle tracks beluisteren. In mijn shop staan er een aantal die je vervolgens kan downloaden.