Flitskaart

Een portret op sociaal media is de eerste indruk die je achterlaat bij jouw bezoeker. Deze indruk kan je maar een keer goed doen. Een vakantiekiekje vanaf een banaan achter de speedboot of een dagje uit in de dierentuin volstaat tegenwoordig niet meer.

Goedbedoelde selfies met je telefoon in de badkamer is ook niet aan te raden. Investeer in een betere aanpak. Echt, je zult zien wat het effect heeft op een goede profielfoto op al jouw sociaal media profielen.

Vaak wordt gedacht aan een professionele fotoshoot dat het een halve middag moet duren. Maar laten we eerlijk zijn, je komt niet op de cover van de nieuwe LINDA! Maar, het scheelt niet alles….:-)

Om je wat op weg te helpen en alvast in de toekomst vooruit te plannen heb ik de “flitskaart” in het leven geroepen. Door onderstaande button te gebruiken schaf je deze kaart meteen aan. Deze kost als aanbetaling op je eerste bezoek slechts € 45,-. Na je eerste bezoek maken we in ongeveer een uur een aantal profielfoto’s (Tips t.a.v. de voorbereiding ontvang je je eerste geplande datum.) Na de sessie bekijken we meteen de resultaten en kies je minimaal twee foto’s die ik vervolgens voor je ga verwerken op professionele wijze. Je ontvangt deze binnen 24 uur in de mailbox. Direct klaar voor gebruik op sociaal media.

Nu heb ik een “flitskaart” gemaakt van vijf bezoeken, en elk bezoek geeft recht op een korting. Vanaf het tweede bezoek is dat resp. 5% , 10% , 15% en 20% op de totaalprijs. (Prijzen zijn incl. BTW.)

Wanneer je dus een vervolgafspraak maakt voor wederom een nieuwe nieuwe foto’s is aan jou. Uiteraard kan je een ruimte tijd “schitteren” met je nieuwe profiel foto, maar de boel wat up-to-date te houden is aan te bevelen. En daarom zie je op de kaart nog een aantal momenten waarop je welkom bent.

Zo heb je de komende maanden alvast uitzicht op nieuwe sociaal media portretten.

Prijzen vermeld incl. BTW. Je ontvangt na bestelling meteen een factuur met BTW in je mail. Sessie profielfoto’s in ongeveer 60 min. Keuze uit minimaal 2 foto’s. Elke extra foto geeft een meerprijs van € 10,- per foto.