reverse-vincent schiphorst muziek

Tenet

Deze week de film Tenet gekeken. Snap er uiteraard weinig van, maar daar heb ik wel eens vaker last van. Toch is Tenet een fascinerende film met een vervreemd verhaal. De beelden zijn prachtig en hoe heden en verleden door elkaar heen lopen in een zelfde moment is gaaf gemaakt. De muziek is van Ludwig Goransson, en zoals ik vaker doe bij films die qua verhaal lijn dusdanig ingewikkeld in elkaar steken ga ik meer letten op de muziek.

Zo ook bij deze film. In Spotify inmiddels zijn lijst er bij gepakt en het is precies het type muziek waar ik zelf veel inspiratie uit haal. Door afgelopen jaren te investeren in diverse “goede” muziek bibliotheken kan ik al snel een dergelijke sfeer van een film met eigen middelen samenstellen.

Vanochtend een track: Reverse gemaakt in de stijl van Tenet.