Portret- Vincent Schiphorst Fotografie

Lets Play

Al jaren gebruik ik Garageband om mijn eigen muziek wat te kunnen maken. Sinds vandaag een stap hoger op de ladder en Logic Pro X gedownload en daar in gedoken. Het is dus weer even zoeken naar de mogelijkheden en de wijze van mixen en nummer exporteren als bijvoorbeeld een MP3 is even wennen.

Al met al een prachtig programma waar de komende weken weer aan gewerkt wordt. Een soort van reportage zit er aan te komen waarbij ik deze keer van begin tot eind ook de muziek en sounddesign wil gaan doen.

Vandaag twee testtracks gemaakt.

Interesse in muziek voor bijvoorbeeld jouw Podcast? Inmiddels heb ik meer dan 200 tracks gemaakt die bij uitstek geschikt zijn voor aanvulling voor een Podcast.

Op maat gemaakt kan uiteraard ook. Ik kan bijvoorbeeld jouw Podcast af-mixen en editen als het geluid niet naar wens zou zijn, en daarbij een passende track bij maken. Meer info? App, bel of mail.