Vincent Schiphorst Fotografie

Inloopdag

Op maandag 28 september en vrijdag 2 oktober (Van 10:00 uur tot 17:00 uur) is er weer een inloopdag. Tijdens deze twee dagen kan je zonder afspraak langskomen om een aantal profielfoto’s te laten maken voor jouw sociaal media profiel of website.

Dit zijn in de regel niet de spannendste foto’s waar je meteen stijl van achterover slaat, maar ze zijn min of meer het eerste contact met jouw eventueel nieuwe klant.

Die indruk maak je maar een keer en dan kan je het beste meteen goed aanpakken. Een zomers kiekje vanuit Spanje of een selfie even snel genomen op een terras is niet aan te bevelen.

Hoe ziet zo’n sessie er uit?

Omdat het een ‘inloopdag’ is kan je zonder afspraak bij mij naar binnen. Mogelijk ben ik dan op dat moment aan het fotograferen maar dat mag de pret niet drukken. Koffie of thee is er….je kan aan de leestafel gewoon plaatsnemen. (En mocht het storm lopen en de 1,5 mtr maatregel komt in het gedrang dan kan je op mijn kosten beneden in het restaurant van WerkPro een koffie halen.)

De fotosessie

Deze duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. Het is altijd even kijken hoe de vlag er bij hangt en welke wensen er van jouw kant zijn. Om keuzestress te voorkomen kan je kiezen voor een lichte of donkere achtergrond.

TIP: Bekijk je website waar jouw nieuwe portret op komt. Is deze in de regel licht van opzet dan raad ik aan een lichte achtergrond te nemen.(1)

We maken zogenaamde ‘headshots’. Dat wil zeggen: kop-schouder waarbij elk profielzijde gefotografeerd gaat worden. Kleding wissel kan. Neem dan bovenkleding mee naar keuze. (Let hierbij op de kleuren en accenten. Vermijd drukke prints en teksten op shirt. Geen kleine zwart-wit streepjes in kleding)

Keuze uit de foto’s

Je maakt na de sessie een keuze uit maximaal 3 foto’s. (2) Deze ga ik voor je professioneel werken. Dat wil zeggen: kleine oneffenheden worden geretoucheerd en de foto’s worden in zowel zwart-wit als kleur in webformaat en hoge resolutie geleverd. Binnen drie dagen worden deze geleverd via Wetransfer. Als eerste in een PDF met watermerk en na betaling van factuur ontvang je de download link naar de originele bestanden.

Investering

Totale investering is

€ 75,- excl. btw incl. drie foto’s naar keuze.

(1) Wil je de foto’s vrij van achtergrond zodat de foto perfect past in jouw website? Toeslag per foto is dan € 10,-

(2) Elke extra foto uit de reeks bedraagt € 10,- per foto.

-Alle prijzen vermeld zijn excl. btw-

De inloopdag is in mijn studio/atelier Lokaal308 in De DOAS te Leeuwarden.