Kunst voor een prikkie

“Nog nooit was kunst kopen zo spannend!”

Met deze kop lanceerde ik vorige maand mijn idee om een origineel werk (Dus geen print.) te verkopen voor een prikkie. Menigeen fronste de wenkbrauwen zonder verder maar een letter gelezen te hebben over dit voorstel. Want hoe kan je nou voor een prikkie je werk van de hand doen?

Heel simpel

Onderstaand werk: Silence Of The Lambs is een MDF paneel van 60×60 cm en voorzien van een fraaie zwarte baklijst. Deze kost normaal € 650,- en het is nog steeds mogelijk om dat voor deze prijs te kopen…. Maar is het niet leuker om iedereen de kans te geven om voor werkelijk een prikkie dit werk in huis te halen?

Hoe werkt het?

Voor slechts 1/100 deel van het totaalbedrag kan je dus als het ware een aandeel kopen. (Een veelvoud mag, want je geeft bij betaling simpel weg het aantal op.) €6,60 incl. btw kost één deel. Als ik daadwerkelijk 100 delen heb verkocht gaat er via een life stream op Instagram de winnaar verloot worden. Als je besluit om een deel te kopen wordt er verzocht je naam, adres en mail in te vullen. Dit is voor de administratie en verzending van factuur. Dat is tevens het bewijs dat je hebt mee gedaan. En zo heb ik van alle deelnemers de juiste naam en mailadres. Wel zo handig om je zo te kunnen bereiken en het kunstwerk naar je op te sturen.

Vergroot je kans

Zoals gemeld kan je bij bestelling opgeven hoeveel delen je wil kopen. Is is logisch dat jouw kans om te winnen aanzienlijk vergroot als je in een keer meerdere delen koopt. Veel succes!

Looptijd

Een winnaar gaat gegarandeerd vallen! Alleen kan het wat langer duren voor dat deze bekend wordt. Maar in ieder geval voor 1 november ga ik live vermelden wie heeft gewonnen.